10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga 3 | Robert Oprea, în atenția staff-ului de la lotul național U18

Liga 3 | Robert Oprea, în atenția staff-ului de la lotul național U18

Atacantul formației ACSO Filiași, Robert Oprea, a intrat în vederile staff-ului naționalei U18 a României. Juniorul este crescut și împrumutat de CSS Craiova la gruparea doljeană din Liga 3. El va lua parte la o acțiune de selecție care se va desfășura în București.

„Echipa națională a României U18 (jucători născuți în anul 2006) are programată, în perioada 12-15.05.2024, o acțiune de selecție, în București. Suntem bucuroşi să vă informăm că jucătorul OPREA ROBERT este convocat pentru această acțiune. Este așteptat în data de 12.05.2024, ora 16.00, având asupra sa echipament de picior și cartea de identitate. Vă rugăm să confirmați disponibilitatea dvs. și a jucătorului. Cu mulțumiri, Mihnea Totan Team Manager – România U18“, se arată într-o scrisoare primită în acastă dimineață de conducerea clubului ACSO Filiași.

„Îi dorim mult succes lui Robi. Ne-a demonstrat în nenumărate rânduri că este un marcator și un fotbalist pe care te poți baza“, a notat gruparea doljeană pe pagina sa de Facebook.

Încredere totală din partea clubului său

„Este răsplata muncii lui și a încrederii pe care a primit-o la noi, la echipă. Este unul dintre juniorii talentați și mă bucur că mai avem și alții care pot să apară din urmă. Acum totul depinde el să confirme acolo, dar și la noi în meciurile rămase“, a comentat antrenorul formației ACSO Filiași, Victor Naicu.

„Mă bucur foarte mult că voi participa la această selecție. Domnul Staicu (Alin Staicu – directorul CSS Craiova, club de care aparține jucătorul) mi-a zis că a întocmit fișa, dar nu și că sunt convocat. Abia aștept să merg acolo. Sper să joc bine, ca să fiu convocat și la meciurile oficiale“, a declarat Robert Oprea.

Citește și: Liga Campionilor | Vinicius jr. le-a stricat bucuria bavarezilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS