8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpitalul Judeţean Mehedinţi, la un pas de modernizare

Spitalul Judeţean Mehedinţi, la un pas de modernizare

Cererea de finanțare prin Programul Operațional Regional pentru obiectivul de investiții „Reabilitare, extindere și dotare Unitate de Primiri Urgenţe – Îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență și construirea unui heliport“ pentru Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin a fost depusă de Consiliul Județean Mehedinți.
Proiectul cuprinde construirea unui corp de clădire, care va avea următoarele caracteristici: extinderea unităţii de primiri urgențe, de la 580 mp, în prezent, la 1.540 mp, după extindere. Clădirea va fi dotată cu toate utilitățile: instalație sanitară, instalație electrică, de climatizare, ventilație, încălzire cu agent termic primar și gaze naturale, PSI.
Proiectul mai cuprinde şi amenajarea suprafețelor adiacente: suprafețe carosabile asfaltate obținute prin modernizarea și extinderea celor existente, inclusiv alee heliport; alei pietonale din asfalt; alei pietonale din beton; spații verzi gazonate. De asemenea, se va construi un heliport de suprafață, cu platformă de manevră betonată de 20x20m, complet echipat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS