18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj: Prinşi conducând fără permis

Dolj: Prinşi conducând fără permis

Poliţişti din cadrul Secţiei 1 Craiova, aflaţi ieri în serviciul de patrulare pe strada Râului, au oprit în trafic pentru control un autoturism condus de către D. Rolo, de 19 ani, din Craiova. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul craiovean nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţişti din cadrul Posturilor Ciupercenii Noi şi Desa, aflându-se ieri în executarea atribuţiilor de serviciu în comuna Desa, pe strada Aleea Nouă, l-au depistatat pe S. Dănuţ, de 45 de ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Poliţişti din cadrul Postului Cârna l-au depistat, ieri, pe C. Bogdan, de 27 de ani, din oraș Roznov, judeţul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, pe DN55A, în comuna Cârna, având suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.
În toate cazurile au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS