6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAccident rutier soldat cu dispariţia şoferului şi a pasagerilor

Accident rutier soldat cu dispariţia şoferului şi a pasagerilor

Un accident rutier mai puţin obişnuit a avut loc ieri-dimineaţă în localitatea gorjeană Pojogeni.
Localnicii au sunat la 112, după ce au auzit o bubuitură puternică în jurul orei 4.00. O mașină a lovit un stâlp de electricitate de pe marginea drumului, iar ulterior șoferul și pasagerii au fugit.
La locul accidentului a rămas maşina cu partea frontală distrusă complet. De asemenea, stâlpul de curent s-a înclinat după ce a fost lovit de autovehicul. Energia electrică în zonă nu a fost însă întreruptă, ca urmare a evenimentului rutier. La Pojogeni a ajuns un echipaj de poliţie care a început o anchetă.
În cele din urmă au fost identificate două persoane, tată şi fiu, în vârstă de 58, respectiv 27 de ani, din comuna Scoarţa, satul Pişteştii din Deal, care ar fi fost în maşină în momentul producerii accidentului rutier.
Anchetă pentru vătămare corporală din culpă

Potrivit lui Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, tânărul de 27 de ani a fost rănit şi a beneficiat de îngrijiri medicale, la o unitate sanitară. La scurt timp după ce au fost identificaţi, bărbatul de 58 de ani a declarat că el s-a aflat la volan în momentul producerii accidentului. „Ancheta vizează infracţiunile de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului. Au fost identificate două persoane din comuna Scoarţa, tată şi fiu, de 58 de ani, respectiv 27 de ani. Au fost testate cu etilotestul şi au fost prelevate probe de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Bărbatul de 58 de ani a declarat că el conducea maşina. Şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit cu autovehiculul de pe carosabil şi a lovit un stâlp de energie electrică. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului şi a numărului de persoane care se aflau în maşină în momentul producerii evenimentului rutier“, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj. Circulaţia în zonă a fost întreruptă mai multe ore ieri -dimineaţă, până când reprezentanţii Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale au curăţat carosabilul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS