17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Hoţi din locuinţe depistaţi de poliţişti

Dolj: Hoţi din locuinţe depistaţi de poliţişti

Poliția oraș Segarcea a fost sesizată ieri de către Marin Marcu, de 77 de ani, din localitate cu privire la faptul că, în noaptea de 5 – 6 ianuarie, persoane necunoscute au sustras dintr-o dependință a locuinței mai multe bunuri în valoare de 6.000 de lei, dintre care un motocultor, un cazan din cupru și un aparat de sudură.
Echipa operativă ajunsă la faţa locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, iar în urma activităţilor investigative desfăşurate au fost identificați autorii în persoana lui Pătru Dorel, de 20 de ani, D.I., de 16 ani, ambii din comuna Lipovu, Dolj, C.F., de 17 ani, din orașul Segarcea și Mic Gheorghe, de 26 de ani, din comuna Întorsura, Dolj.
Poliţiştii au întocmit pe numele celor în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru documentarea activităţii infracţionale a celor patru doljeni.
Prin extinderea investigaţiilor poliţiştii au reţinut în sarcina lui Pătru Dorel şi infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă săvârşită în luna decembrie 2013 când a sustras 40 kg carne de porc din anexa unei localnice din Lipovu care l-a surprins, astfel partea vătămată fiind agresată.
Față de inculpatul Pătru Dorel s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat şi tâlhărie calificată, acesta fiind introdus în arestul inspectoratului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS