16.2 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCJAS Mehedinţi chestionează cetăţenii

CJAS Mehedinţi chestionează cetăţenii

Locuitorii judeţului Mehedinţi vor avea ocazia să îşi exprime părerea despre actul medical, dar să vină şi cu propuneri despre ceea ce şi-ar dori să beneficieze de la sistemul medical, dar şi nemulţumirile. Părerea fiecărui cetăţean, asigurat sau nu, va fi notată într-un chestionar special pe care Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Mehedinţi îl va posta pe pagina de internet a instituţiei.
Reprezentanţii CJAS spun că prin această campanie, mehedinţenii vor avea ocazia să-şi spună părerea despre calitatea actului medical sau să vină cu propuneri care vor fi luate în considerare la formularea noii legi a sănătăţii. Începând cu 5 martie, pe pagina de internet a instituţiei va fi afişat un chestionar cu întrebări referitoare la desfăşurarea actului medical în judeţ.
„Le dăm ocazia oamenilor din judeţul Mehedinţi să participe activ la această reformă în sănătate şi rugămintea mea ar fi să participe în număr cât mai mare, să ne dea răspunsurile în mod sincer şi serios pentru a ne ajuta să facem o analiză statistică pentru că vreau ca judeţul Mehedinţi să vină cu nişte propuneri concrete despre această reformă în sistemul sanitar“, a precizat Doina Borugă, preşedintele CJAS Mehedinţi.
Campania se va derula şi în zona rurală, începând cu 19 martie. Pentru perioada următoare, reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate intenţionează să mai facă un pas în informatizarea sistemului de sănătate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS