10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalOlimpiada la engleză pentru liceeni

Olimpiada la engleză pentru liceeni

OLT. Elevii de liceu din judeţul Olt vor participa sâmbătă la faza locală a olimpiadei de limba engleză. Potrivit inspectorului de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, prof. Mariana Caracudă, aceasta se va desfăşura mai devreme decât în anii trecuţi, conform hotărârii Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului.

Faza locală va avea loc sâmbătă, 22 noiembrie, cea judeţeană pe 10 ianuarie 2009, iar faza naţională se va desfăşura în vacanţa intersemestrială. „La nivelul judeţului Olt, faza locală a olimpiadei se va desfăşura în următoarele centre: în Slatina – la Colegiul Tehnic Metalurgic, în Caracal – la Colegiul Naţional «Ioniţă Asan», în Balş – la Liceul Teoretic şi în Corabia – la Colegiul Naţional «A.I. Cuza»“, a spus inspectorul de specialitate Mariana Caracudă.

De asemenea, aceasta a spus că în alcătuirea subiectelor s-a ţinut cont de precizările primite de la inspectorul de limba engleză din cadrul MECT, Anca Mariana Pegulescu. „Au fost propuneri din partea profesorilor de limba engleză, care au fost dezbătute în cadrul Consiliului Consultativ al profesorilor de limbi moderne“, a spus Mariana Caracudă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU