12.8 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalSuplimentari la bugetul local

Suplimentari la bugetul local

Bugetul de venituri si cheltuieli, pentru anul 2005, al Consiliului Local Craiova a suportat noi modificari, incepând din luna noiembrie. Suma necesara pentru venituri si cheltuieli a crescut cu aproximativ 37 de miliarde de lei.


Pentru repararea a trei alei si sporirea numarului locurilor de parcare, in zona Calea Bucuresti, Directia Tehnica, Investitii si Gospodarie Comunala a solicitat aprobarea unei sume de cinci miliarde de lei. Inca 200 de milioane de lei au fost ceruti de Compartimentul de Protectie Civila, pentru a fi achizitionate statii de emisie-receptie.


In luna decembrie, Primaria Craiova va fi obligata sa plateasca o suma semnificativa, care initial nu a fost prevazuta in buget, pentru repararea a cinci case afectate de inundatiile din august. La cele cinci adrese au fost demarate lucrari inca din luna octombrie.


Desi Prefectura Dolj a asigurat pentru manopera aproximativ 30 de milioane de lei, pentru fiecare casa, valoarea totala pentru fiecare constructie este de 75 de milioane de lei. Prin urmare, Directia patrimoniu a cerut o suma de 45 de milioane lei pentru fiecare casa.


Tot la capitolul rectificare bugetara a fost inclusa si alocarea sumei de 500 de milioane de lei pentru plata avizului tehnic de racordare si realizare a bransamentului electric la piata de flori, din curtea Spitalului Clinic de Neuropsihiatrie Craiova.


In ceea ce priveste capitolul invatamânt, suma ceruta ca suplimentare este de 1,5 miliarde de lei. Aceasta urmeaza a fi folosita pentru lucrari de reparatii la 14 institutii de invatamânt din oras.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS