22.5 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinMagie cu un strop de parfum

Magie cu un strop de parfum

Parfumul, acea mireasmă care transmite un mesaj, acea picătură dintr-o sticluţă care poate face ca privirile celor din jur să se întoarcă spre dumneavoastră, are o magie specială.

Atunci când alegeţi de obicei un parfum, încercaţi să-l adaptaţi personalităţii dumneavoastră, la fel cum deseori încercaţi să transmiteţi un mesaj nonverbal. Vreţi să fiţi seducătoare, aşa că, pe lângă o vestimentaţie pe măsura mesajului, adăugaţi şi un strop dintr-un parfum, cu acelaşi efect. Tămâia, condimentele, chihlimbarul împrumută din senzualitatea lor parfumului, iar efectul este adesea exotic şi violent, susţin creatorii de parfumuri.
Pentru un efect subtil, de cele mai multe ori de pe raftul parfumeriilor vin să vă vorbească de această stare o mireasmă Poison, Dior. The Midnight, Hypnotic şi Pure Poison Elixir. Pe de altă parte, pentru variaţii, specialiştii recomandă un Black Orchid, de la Tom Ford, Notorious de la Ralph Lauren sau L’Instant Magic de la Guerlain. Un parfum subtil de ambră bogată şi mosc cald creează o armonie captivantă inspirată de esenţa femeii sofisticate şi încrezătoare.
Un gram de mister va veni cu o picătură din sticluţa ce poartă însemnele legendarului Vol de Nuit de la Guerlain, favoritul lui Marlene Dietrich, care conţine note verzi care-l împiedică să fie înecăcios.
Doamnele care ţin la ţinuta lor impecabilă vor alege cu siguranţă parfumurile din familia Chypre, pe bază de muşchi, cu o inimă florală, complicate, mature, de multe ori cu o aură de mister.

Picătura care îţi trădează personalitatea

Stilul exotic-oriental este pentru femeia misterioasă şi foarte pasională, a cărei prezenţă nu trece niciodată neobservată. Notele delicioase de fructe dulci merg de minune cu spontaneitatea şi naturaleţea doamnelor şi domnişoarelor, în vreme ce esenţele florale de portocal şi magnolie se mulează perfect reprezentantelor sexului frumos cu un dezvoltat spirit de aventură. Pe de altă parte, notele lemnoase, de cedru şi santal, îmbogăţite cu mosc, sunt în concordanţă cu spiritul veşnic liber şi neîngrădit al nonconformistelor.

Momentul perfect al alegerii parfumului
Când pulverizaţi pentru prima dată un parfum, veţi simţi numai notele de început. O impresie înşelătoare, care vă va induce în eroare dacă n-aveţi răbdare. Abia peste o jumătate de oră iese la iveală adevăratul său spirit – feminin-floral, delicios-fructat, senzual-oriental etc. Şi numai după ce a ajuns în contact cu pielea dumneavoastră. Acesta este momentul perfect pentru alegerea parfumului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS