22.8 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024

Scurte stiri

Cea mai veche sticla de whisky, scoasa la licitatie


Una dintre cele mai vechi sticle de whisky din lume va fi scoasa la licitatie pe 29 noiembrie, informeaza site-ul cyberpresse.ca.


Valoroasa stricla are inscriptionat pe eticheta „Glenavon – whisky imbuteliat special de distilatori“. Bonhams este casa de licitatii care se va ocupa de vânzarea sticlei, al carei pret de pornire este estimat intre 10.600 si 21.200 de dolari canadieni. Sticla a apartinut unei familii irlandeze timp de câteva generatii si a fost fabricata in anul 1850.


„Foarte rar se mai gaseste o sticla de whisky autentic“, este de parere Charles MacLean, consultant al casei Bonhams.


Sticla are o marime neobisnuita, mai mica de 750 ml, iar culoarea whiskyului este auriu deschis.


Cumnatii – cele mai enervante rude


O veche prejudecata, conform careia soacra este de departe cea mai enervanta ruda, a fost in sfârsit inlaturata de un studiu realizat in Italia. Dupa cum informeaza Libero.it, un sondaj realizat de revista italiana Per me pe un esantion de 500 de doamne cu vârste intre 20 si 64 de ani, casatorite sau care doar locuiau cu partenerul, a demonstrat ca in realitate cea mai enervanta dintre rude este cumnatul. Acest punct de vedere este sustinut de 53 la suta dintre respondente. Locul doi este ocupat de soacre, cu 23 la suta dintre optiuni.


Cea mai scumpa tigara, prezentata la Madrid


Fabricantul de tutun franco-spaniol Atladis a prezentat, la Madrid, tigara cea mai scumpa din lume, numita „Behike“, o editie limitata a marcii Cohiba, vânduta cu 15.000 de euro cutia de 40 de bucati, ceea ce inseamna ca o singura tigara ajunge la pretul de 375 de euro. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, tigara a fost lansata pentru a celebra cea de-a 40-a aniversare a marcii Cohiba. Tigarile au fost fabricate pe parcursul ultimelor sase luni ale anului 2005 de prestigioasa manufactura cubaneza El Laguito din Havana. Acestea au fost rulate toate de aceeasi persoana, Norma Fernandez, cea mai batrâna angajata a fabricii, care lucreaza acolo de 39 de ani.


Pink – indragostita nebuneste de Elvis


Cântareata Pink este indragostita nebuneste de Elvis, buldogul sau in vârsta de doi ani. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, artista a declarat ca Elvis este unul dintre cei mai buni prieteni ai sai si ca il iubeste foarte mult. Pink a primit in dar câinele chiar de la fiica regelui rock’n roll-ului, Lisa Marie. „Nu este un câine oarecare. Nu bea apa decât din sticla. Este o binecuvântare a cerului pentru mine. Este un inger“, a spus Pink.


Pamela Anderson vrea sa fie din nou mamica


Pamela Anderson isi doreste cu disperare sa fie din nou mamica. Potrivit site-ului Yahoo!News, vedeta din „Baywatch“, care s-a casatorit in luna iulie cu Kid Rock, le-a marturisit mai multor amici ca este pregatita sa ramâna din nou insarcinata.


Un apropiat al vedetei a declarat: „Pamela si Kid sunt preocupati de acest lucru de mai mult timp. Un nou bebelus in familie este chiar motivul pentru care cei doi s-au casatorit. Isi doresc foarte mult sa fie parinti“. Artista are deja doi fii – Brandon, de zece ani, si Dylan, de opt ani – din mariajul cu Tommy Lee.


Penelope Cruz – noua imagine Brosway


Frumoasa actrita spaniola Penelope Cruz a devenit noua imagine Brosway. Dupa cum informeaza Libero.it, vedeta va fi imaginea noii linii de bijuterii incepând de toamna viitoare. Contractul a fost incheiat pâna in ianuarie 2008. Cruz a mai fost protagonista campaniilor publicitare pentru L’Oreal, Honda si Ralph Lauren. Intentia reprezentantilor Brosway este ca prin intermediul actritei sa isi consolideze pozitia si renumele pe Batrânul Continent, mai ales in Italia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS