29.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinViata starurilor - subiect de pariuri

Viata starurilor – subiect de pariuri

In Statele Unite, si nu numai, mania pariurilor on line a luat amploare, iar tot mai multe site-uri de pariuri sportive au introdus categoria „Bârfe si celebritati“.


 


Atentia tuturor este indreptata acum asupra cântaretei Whitney Houston care se pare ca este hotarâta sa invinga in lupta impotriva drogurilor si in acelasi timp sa puna capat mariajului sau cu rapper-ul Bobby Brown. Amatorii de pariuri au acum posibilitatea de a miza sume frumusele de bani in legatura cu viitorul artistei. Casa de pariuri BetUS.com, a propus cote pentru numeroase evenimente ce pot surveni in viata artistei de 43 de ani. Astfel, in oferta pusa la dispozitie pariorilor de catre casa citata, se poate gasi un pariu precum cel legat de o eventuala iesire a lui Houston din clinica Sierra Tucson, unde urmeaza in prezent o cura de dezintoxicare. Daca insa vreti sa câstigati ceva mai multi bani puteti paria pe faptul ca artista se va intoarce in clinica respectiva inainte de sfârsitul anului 2006. Cota pentru acest pariu este destul de mare, puteti câstiga de trei ori suma pariata. De asemenea, puteti miza pe faptul ca viitorul album al cântaretei va ajunge in fruntea topurilor internationale. Cota acestui pariu este de 5,5, adica, potrivit specialistilor, sansele ca Whitney sa cunoasca un succes fulminant cu viitorul sau album este foarte mica. BetUS.com nu uita nici aspectele legate de viata sentimentala a artistei. Recent aceasta a anuntat ca intentioneaza sa se desparta de sotul sau, Bobby Brown. Whitney Houston si Bobby Brown s-au casatorit pe 18 iulie 1992 si au impreuna o fetita, Bobbi Kristina, nascuta pe 4 martie 1993. Casa de pariuri ofera amatorilor posibilitatea de a miza pe viitorul sentimental al artistei. Cu o cota de 11 este apreciata posibilitatea ca dupa pronuntarea divortului Whitney sa-si schimbe total punctul de vedere si sa se reimpace cu Bobby. Aceasta intorsatura se pare ca este destul de greu sa se produca deoarece cântareata nu pare dispusa sa petreaca prea mult timp singura. De câteva luni, presa speculeaza pe marginea unei relatii intre vedeta si un popular pastor, pe care l-a cunoscut la clinica de dezintoxicare. Intre cei doi ar exista „o strânsa relatie“, singura problema fiind aceea ca pastorul este casatorit si are copii.


Pamela Anderson si Kid Rock se vor desparti?


Nu doar Whitney Houston este in atentia pariorilor. Cea mai mare casa de pariuri irlandeza propune la rândul sau clientilor sa parieze care dintre cuplurile casatorite recent se vor desparti primele. De la aceasta categorie cu siguranta nu puteau lipsi vedeta serialului „Baywatch“, Pamela Anderson, si Kid Rock. Cei doi si-au spus unul altuia „da“ in cursul acestei veri la Saint Tropez. Acestia nu sunt la prima tentativa de a fi impreuna. In anul 2002, Anderson si Kid Rock au avut o relatie de scurta durata, care s-a destramat la fel de rapid cum a si luat nastere. Casa de pariuri Paddy Powe ofera o cota de 3,5 pentru o posibila despartire a celor doua vedete.


Alt cuplu al carui viitor este in atentia patronilor caselor de pariuri este cel format din Britney Spears si Kevin Federline. Daca acestia se vor desparti veti avea posibilitatea de a câstiga de sapte ori suma mizata. De asemenea, puteti paria daca Britney va mai ramâne sau nu insarcinata. Cu cât perioada pe care o alegeti este mai mica, cu atât cota pariului este mai mare.


Se va desparti Tom Cruise de Katie Holmes? Nu ramâne decât sa asteptati sa vedeti ce se va intâmpla. Pentru moment, cuplul format de cei doi, chiar daca nu sunt casatoriti, este vazut ca unul destul de „solid“, in sensul ca are o cota destul de mare, 9.


Despartirea dintre regina muzicii pop, Madonna, si sotul acesteia, regizorul Guy Ritchie, este cotata cu 11, in timp ce separarea dintre David si Victoria Beckham se bucura de o cota si mai mare, 17.


Este de la sine inteles ca, in cazul pariurilor, cu cât cota este mai mare, cu atât sansele ca faptul pe care s-a pariat sa se adevereasca este mai mica. Cea mai mare cota la categoria „despartiri“ (101) o are cuplul format din Tony si Charlie Blair.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS