30.9 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăEducatieGorj: UCB pregăteşte specialişti în domeniul energetic

Gorj: UCB pregăteşte specialişti în domeniul energetic

Universitatea ”Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu, în parteneriat cu Tangible Corporation Bucureşti, a lansat proiectul cu titlul ”Creşterea calităţii programelor universitare de licenţă şi masterat în energetică”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu o perioadă de implementare de 18 luni.

Potrivit reprezentanţilor UCB, obiectivul general al proiectului este de extindere a oportunităţilor de învăţare şi promovarea inovării în învăţământul superior. Acesta vizează totodată consolidarea cooperării între mediul universitar si mediul de afaceri pentru o mai bună corelare a învăţământului superior pe piaţa muncii prin înbunătăţirea/adaptarea programelor de studii, respectiv dezvoltarea/adaptarea curricumului universitar.

Iniţiativa se adresează în mod direct studenţilor de la programele universitare de licenţă şi masterat din domeniul Inginerie Energetică, dar şi membrilor comisiilor de asigurare a calităţii la nivel universitar, membrilor comisiilor/structurilor de conducere din universitate şi personalului universitar implicat în dezvoltarea de programe universitare.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS