28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident mortal pe DN 58

Accident mortal pe DN 58

Un grav accident de circulaţie s-a produs sâmbătă, în jurul orei 12.00, pe Drumul Naţional 58, în afara localităţii Păltiniş – Mehedinţi. O persoană a decedat şi alte cinci au fost rănite.

O Dacie SuperNova a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal cu un autoturism Dacia care circula regulamentar din sens opus.

„Mihaela Solomia, de 42 de ani, din Caransebeş, conducea autoturismul Dacia SuperNova, şi, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia 1300, condus regulamentar de Simion B., de 50 de ani, din Reşiţa.

Mariana P., de 50 de ani, din Băile Herculane, pasageră pe locul din dreapta- faţă în autoturismul Dacia SuperNova, a decedat“, a declarat subinspector Adriana Beţa, de la IPJ Caraş-Severin.

Şoferiţa Mihaela Solomia, Ana-Maria B., de 44 de ani, aflată în autoturismul Dacia SuperNova, Ianos G., de 43 de ani, Matei G., de 39 de ani, precum şi Simion B. au fost internaţi la Spitalul Municipal din Caransebeş.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată în aceea zonă mai bine de două ore, fiind nevoie de intervenţia ambulanţelor atât de la Băile Herculane, cât şi de la Caransebeş.

Poliţia a deschis o anchetă cu privire la producerea acestui accident.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS