29.3 C
Craiova
vineri, 31 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şoferi prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

Dolj: Şoferi prinşi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice

Doi bărbaţi s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. Primul dintre aceştia, Dumitru Oncică, de 64 de ani, din comuna doljeană Moţăţei, a fost depistat ieri, în jurul orei 15:30, de lucrători ai Formaţiunii Rutiere Băileşti, împreună cu lucrători ai Serviciului Rutier Dolj. În urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că şoferul avea o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Dumitru Oncică a fost condus la Spitalul Băileşti, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot ieri, lucrători ai Secţiei Poliţiei Rurale Nr. 7 Pleniţa, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Băileşti, l-au depistat în trafic pe Marius Halânga, de 24 de ani, din comuna Dîrvari, judeţul Mehedinţi care conducea un autoturism având o concentraţie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi mehedinţeanul a fost condus la Spitalul municipiului Băileşti, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS