21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Tâlhar minor, prins de poliţişti

Craiova: Tâlhar minor, prins de poliţişti

Poliţiştii Secţiei 3 au depistat şi prins, ieri, un tânăr, de 16 ani, suspectat de comiterea unei tâlhării, pe numele acestuia fiind emis mandat de arestare preventivă, informează IPJ Dolj într-un comunicat.

În urma unei acţiuni pe linia combaterii faptelor de violenţă organizată şi executată în zona unităţilor de învăţământ de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova a fost identificat şi condus la sediul unităţii pentru audieri minorul Ş.R.I, din Craiova.
Din investigaţiile poliţiştilor a rezultat faptul că acesta, în data de 25.11.2013, aflându-se în zona unui liceu din Craiova, a deposedat-o pe D.P., 17 ani, din localitate, de un telefon mobil în valoare de 1.500 lei, prejudiciul care a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În baza probatoriului şi reanalizării probelor administrate în cauză, a rezultat că fapta întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de tâlhărie şi s-a dispus reţinerea învinuitului pe bază de ordonanţă. În aceeaşi zi, unitatea de parchet a pus în mişcare acţiunea penală şi a sesizat Judecătoria Craiova care a emis pe numele minorului mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 20 zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS