Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

Clipuri video:

« Alte articole din categoria Eveniment

Protestul a continuat la Craiova

Eveniment - Aldezir MARIN
(citeste alte articole de acelasi autor »)

Cei care au protestat ieri în Piaţa Prefecturii din Craiova nu au vrut să fie fotografiaţi
0 vizualizari
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 - 21:07
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Aproximativ 100 de protestatari s-au adunat din nou, ieri, în Piaţa Prefecturii din Craiova, pentru a-şi striga nemulţumirea faţă de guvern şi pentru a cere demisia preşedintelui Băsescu. Iniţial, în jurul orei 15.30, în Piaţa Prefecturii şi-a făcut apariţia un grup de zece persoane, iar la ora 18.00, în ciuda frigului pătrunzător, numărul protestatarilor ajunsese la aproape 100. Purtând steaguri sau agitând pancarte pe care scria „Demnitate! Jos Băsescu! Jos Guvernul“, „Nu e sărăcie, voi ne sărăciţi!“ ori „Pleacă Găozare!“, protestatarii au scandat „Nu vă fie frică, Băsescu tot pică!“, „Demisia, demisia!“ sau clasicul „Ieşi…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei:

    Ultima ora

    Actualitate

    Eveniment