16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalÎncătuşat pentru traversarea străzii

Încătuşat pentru traversarea străzii

http:http://www.youtube.com/watch?v=gzyM-1l6fsg
Un tânăr din Craiova îi acuză pe poliţiştii din cadrul IPJ Dolj că, ieri, l-au încătuşat şi ameninţat cu pistolul după ce a traversat strada printr-un loc nepermis.
Adrian D. a declarat pentru GdS că ieri, în jurul orei 15.00, a încercat să traverseze Calea Bucureşti din Craiova printr-un loc nemarcat. „Când am ajuns pe scuar, am observat că peste drum era un echiaj de poliţişti. I-am întrebat dacă pot să traversez sau dacă pot să mă întorc, iar unul dintre ei a spus că nu, după care au venit şi m-au trecut strada. Ajunşi pe trotuar, poliţiştii mi-au cerut să mă legitimez, după care mi-au pus cătuşele“, a povestit bărbatul. Surprins de ce se întâmplă, craioveanul a sunat la 112 şi a anunţat incidentul, moment în care, susţine tânărul, unul dintre oamenii legii i-a luat telefonul din mână şi a dat cu el de caldarâm. După ce s-au strâns mai multe persoane, dar şi angajaţi ai magazinelor din apropiere, agenţii i-au scos cătuşele craioveanului şi l-au invitat în maşină, unde i-au întocmit procesul-verbal. Adrian D. spune că lucrurile nu s-au oprit aici şi a sfârşit prin a fi ameninţat cu pistolul de unul dintre poliţişti. „După ce am făcut menţiuni în procesul-verbal, poliţiştii au spus că mă duc la secţie. Pe drum, când au auzit că îmi sun avocatul, cel care era la volan a oprit maşina şi mi-a spus să cobor. Am coborât şi m-am dus la geamul poliţistului de la volan, pentru a-i cere procesul-verbal, însă acesta a dus mâna la brâu şi a spus că scoate pistolul dacă nu îi las să plece“, a încheiat craioveanul.
De partea cealaltă, reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că lucrurile nu au stat deloc aşa cum au fost prezentate de tânărul craiovean. Potrivit poliţiştilor doljeni, tânărul care a traversat neregulamentar Calea Bucureşti a încercat să fugă de poliţişti, însă a fost prins şi încătuşat de aceştia. Pietonul a fost sancţionat cu o amendă de 134 de lei pentru traversare neregulamentară şi cu 200 de lei în baza legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a ordinii şi liniştii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

144 COMENTARII