29.3 C
Craiova
vineri, 31 mai, 2024

S-au făcut zob

Cinci persoane au fost rănite şi transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova, miercuri seară, după ce autoturismele cu care se deplasau, patru la număr, au fost implicate într-un accident violent pe DE 70, în apropiere de localitatea doljeană Răcarii de Sus.
Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că miercuri seară, în jurul orei 18.00, Tomiţă Ţuţuianu, de 27 de ani, din comuna Brădeşti, în timp ce conducea un VW Passat pe DE 70, dinspre Filiaşi către Craiova, a lovit din spate o Dacie papuc condusă în aceeaşi direcţie de Gheorghe Sprîncu, de 50 de ani. În urma impactului violent dintre cele două maşini, Dacia a fost proiectată pe sensul opus de mers şi a lovit alt VW Passat, condus regulamentar pe banda a doua a drumului de Cornel Popa, de 28 de ani, din Novaci – Gorj. În accident a mai fost implicată şi a patra maşină, un VW Golf condus regulamentar pe banda întâi de Florentin Siminică, de 40 de ani, din Constanţa. Golful a fost acroşat de Passatul condus de Popa şi a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului.
La faţa locului au ajuns o ambulanţă SMURD şi Descarcerarea, dar şi mai multe salvări de la Serviciul de Ambulanţă Dolj, care au preluat şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova cinci persoane rănite. După investigaţii, medicii au stabilit că două persoane au fost rănite grav – Gheorghe Sprîncu, şoferul Papucului, şi Nicoleta Siminică, pasageră în VW Golf condus de soţul ei. Alte trei persoane, Tomiţă Ţuţuianu, Cornel Popa şi Florentin Siminică, au suferit leziuni uşoare, care nu le-au pus viaţa în pericol.  
Din cercetările poliţiştilor doljeni s-a stabilit că responsabil de producerea accidentului este Ţuţuianu, care nu a păstrat o distanţă de siguranţă în timpul mersului faţă de autoturismul care circula în faţa sa. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

33 COMENTARII