20.1 C
Craiova
duminică, 9 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalFiica lui Creţan, pe ultimul drum

Fiica lui Creţan, pe ultimul drum

Vasilica Olivia Creţan, fiica lui Constantin Creţan, fostul „locotenent“ al lui Miron Cozma, a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă la prânz. Sute de persoane, prieteni, rude şi chiar necunoscuţi au venit la Rovinari pentru a-şi lua adio de la eleva de 13 ani, care s-a sinucis din cauza unei note de 7.
Distruşi de durere, părinţii Vasilicăi şi-au plâns neîncetat fiica. „De ce a procedat aşa, de ce a trebuit să ia pastile pentru nota de la şcoală? Nu pot să cred că mi se întâmplă una ca asta! M-a lovit Dumnezeu unde mă durea cel mai tare. Sunt terminat psihic. Mai bine stăteam toată viaţa în puşcărie decât să-mi moară fata“, a spus, printre lacrimi, Constantin Creţan. „Este foarte trist că o fetiţă la 13 ani a făcut aşa ceva. Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a spus una dintre cunoştinţele familiei Creţan. La înmormântare a venit şi Miron Cozma împreună cu soţia sa.
Copleşită de durere, Ileana Creţan a leşinat în momentul în care sicriul a fost coborât în mormânt. Până la sosirea ambulanţei, Miron Cozma i-a făcut masaj cardiac. „Am înţeles că Ileana nu a mai mâncat nimic de trei zile. Există riscul să o pierdem şi pe ea. Durerea este inimaginabilă“, a spus Miron Cozma. La puţin timp, la spital a fost adus şi fratele fetei decedate. Băiatului de 18 ani i s-a făcut rău când a văzut că sora sa a fost îngropată. Un sobor de opt preoţi au oficiat slujba de înmormântare a Vasilicăi. Unul dintre cei opt preoţi a afirmat că s-a oficiat slujba în biserică pentru că „doar cei care îşi pun ştreangul de gât sunt sinucigaşi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII