20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCascadorii la volan

Cascadorii la volan

http:http://www.youtube.com/watch?v=zGvQESWw62c

Doi bărbaţi care conduceau un tir, respectiv o autoutilitară şi-au făcut ieri maşinile praf, după ce au pierdut controlul direcţiei de mers.

Primul accident a fost înregistrat în jurul orei 7.30, pe Centura de Nord a Craiovei, la intersecţia cu drumul către Melineşti. Şoferul unui tir care circula dinspre Aeroportul Craiova către Filiaşi a pierdut controlul direcţiei de mers, a trecut prin sensul giratoriu, a rupt un gard de protecţie şi s-a oprit pe un mal de pământ de pe marginea drumului. Şoferul a scăpat fără nici o zgârietură, însă autovehiculul a fost avariat. Poliţiştii de la Rutieră care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive şi a neatenţiei în conducere.

În jurul orei 10.30, în localitatea doljeană Brădeşti, un bărbat din comuna Valea Luncarilor – Tulcea a ajuns cu Volkswagenul Transporter pe care îl conducea în gardul unei gospodării. Gheorghe Triţă, de 50 de ani, circula dinspre Timişoara către Craiova, iar pe raza localităţii Brădeşti a pierdut controlul direcţiei de mers, a sărit peste un şanţ şi s-a răsturnat în grădina unui sătean. La faţa locului s-au deplasat SMURD-ul şi descarcerarea, şoferul fiind scos din maşina răsturnată şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova. Medicii au stabilit că Triţă nu a fost rănit, însă prezenta pierderi de memorie şi de echilibru, acesta urmând să fie supus mai multor investigaţii medicale. Poliţiştii au stabilit, după primele verificări, că accidentul s-a produs pe fondul oboselii la volan.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII