21.8 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalElev ucis în bătaie de un coleg

Elev ucis în bătaie de un coleg

Claudiu Daniel M., de 16 ani, elev în clasa a IX-a la Grupul Şcolar Industrial „Matei Basarab“ din Strehaia, a fost omorât în bătaie ieri după-amiază de colegul său de clasă Claudiu M., de 16 ani. Cei doi s-au luat la ceartă din cauza unei fete, în jurul orei 12.30, în timpul cursurilor. După zece minute, la câteva sute de metri de poarta şcolii, într-un parc din faţa Primăriei Strehaia, cearta a culminat cu o bătaie, în urma căreia unul dintre elevi a căzut inconştient.

Conform martorilor, Claudiu M. care este un cunoscut scandalagiu, l-a luat la bătaie din senin pe colegul său. După ce l-a împins de mai multe ori, l-a lovit cu piciorul în plex şi l-a lăsat inconştient în stradă.

„S-au luat la bătaie, i-a dat un picior în stomac şi l-a omorât pe loc. El este la karate, l-a lovit puternic“, spuneau colegii.

„Ofiţerul de serviciu al Postului de poliţie Strehaia a fost sesizat că, în centrul oraşului, pe strada Republicii, a avut loc o altercaţie între doi minori. În urma altercaţiei, unul dintre ei a decedat la spital. Cercetările în acest caz continuă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Carin Sică.

Medicii spun că lovitura a fost foarte puternică, iar cele 60 de minute în care s-a încercat resuscitarea au fost zadarnice.

„A fost adus la spital un minor în stare de şoc. Era aproape mort. S-a încercat resuscitarea, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Elevul a primit o lovitură mult prea puternică în plex, care i-a provocat decesul. Aşteptăm rezultatele necropsiei“, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului din Strehaia.

Claudiu M. a fost prins şi va fi acuzat de omor, riscând să stea 20 de ani în închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII