28.4 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024

Călcat de tren

Un bărbat, a cărui identitate nu a fost încă stabilită, se zbate între viaţă şi moarte la Spitalul din Hunedoara, după ce a fost călcat de tren. Incidentul a avut loc joi seară, iar omul a fost găsit de trecători în apropierea haltei Batiz. Poliţiştii spun că, probabil, bărbatul nu a văzut trenul. „Din verificările efectuate s-a stabilit că victima nu s-a asigurat la traversarea liniilor de cale ferată, fiind surprinsă şi accidentată de un tren personal, care circula pe ruta Ilia – Simeria – Petroşani. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Deva, unde a fost diagnosticat cu fractură deschisă ambele oase gambă dreapta, traumatism cranio-cerebral şi plagă delabrantă pavilion ureche stângă“, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Hunedoara, Bogdan Niţu.

Poliţiştii de la Transporturi Feroviare, care au făcut verificările, spun că nu au fost întârziate trenurile, iar ancheta continuă pentru stabilirea identităţii victimei.

Incidentul vine la numai câteva zile după ce alt bărbat a murit, lovit la miezul nopţii de singurul tren care circulă pe ruta Lupeni – Petroşani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS