16.4 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a ucis soţia, apoi s-a spânzurat

Şi-a ucis soţia, apoi s-a spânzurat

Un bărbat şi-a omorât în bătaie soţia pentru că nu i-a cumpărat băutură, apoi s-a spânzurat într-o anexă din gospodărie.

Caz şocant la Tătuleşti – Olt. Un bărbat de 58 de ani şi-a omorât soţia, apoi s-a spânzurat într-o anexă. Cadavrele au fost descoperite luni de ginerele celor doi. Acesta a mers la Tătuleşti împreună cu soţia sa, pentru că părinţii acesteia nu răspundeau la telefon de câteva zile. Când a intrat în curte, bărbatul a observat cadavrul socrului său, Eleodor Ionescu. Şi-a dat seama că soacra, Mariana, de 57 de ani, este moartă, întrucât uşa de la casă era încuiată.

Poliţiştii din comună şi cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale au găsit cheile imobilului în buzunarul bărbatului. Au deschis uşa, iar pe pat au găsit-o fără suflare pe soţia bărbatului spânzurat.

Din primele cercetări rezultă că bărbatul şi-a ucis soţia, lovind-o cu pumnii, pe fondul consumului de alcool, apoi s-a spânzurat.

 

„Se certau mereu“

 

Vecinii soţilor Ionescu spun că aceştia se certau, întrucât bărbatul obişnuia să bea. „Se certau mereu. El bea şi aşa începea scandalul. Zilele trecute, l-am auzit când ţipa la ea să-i cumpere o jumătate de sticlă de alcool. El a fost internat la Schitu Greci timp de două săptămâni. Cred că duminică a omorât-o pe femeie, că de atunci n-a mai văzut-o nimeni. Eleodor s-a spânzurat ieri-dimineaţă (luni – n.r.). Atunci l-au văzut vecinii ultima dată. Cumpărase nişte cârnaţi şi se ducea acasă. A încuiat poarta şi s-a dus şi s-a spânzurat. Dar mai întâi şi-a tăiat venele de la mâini. Noi am observat că femeia nu se mai vede în ultimul timp, dar am zis că e la Slatina, la fiica ei“, a povestit Maria Mihai, o localnică.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, pentru continuarea cercetărilor. Potrivit purtătoarei de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, comisarul Claudia Radu, din primele verificări ale anchetatorilor a reieşit că, pe fondul consumului de alcool, Eleodor Ionescu a lovit-o cu pumnii pe soţia sa înl faţă, provocându-i leziuni care au dus la decesul acesteia.

Cadavrele celor doi au fost transportate la morgă, în vederea efectuării necropsiei. Urmează ca anchetatorii să stabilească ziua în care a fost ucisă femeia şi dacă soţul acesteia s-a spânzurat duminică sau luni dimineaţă, aşa cum susţin vecinii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS