22.6 C
Craiova
vineri, 31 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins cu carduri clonate

Prins cu carduri clonate

Un tânăr din Craiova a fost reţinut de ofiţerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) vineri, chiar în timp ce încerca să retragă bani dintr-un bancomat cu un card clonat. Conform poliţiştilor, vineri, în jurul orei 18.00, lucrătorii BCCO Craiova au fost sesizaţi de reprezentanţii unei sucursale bancare din municipiu că o persoană încerca să retragă fraudulos numerar dintr-un bancomat.

Poliţiştii au ajuns rapid la faţa locului şi l-au identificat pe suspect cu ajutorul funcţionarilor băncii, după care l-au reţinut. Acesta este Florin G., de 19 ani, din Craiova, cunoscut de oamenii legii pentru comiterea altor infracţiuni cu mijloace de plată electronice contrafăcute.

În urma percheziţiei corporale efectuate asupra tânărului, s-au găsit două carduri bancare blank (contrafăcute), un telefon mobil, 50 de euro şi 200 de lei. În aceeaşi zi, craioveanul a fost reţinut de ofiţerii BCCO pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar sâmbătă a fost prezentat procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, care au dispus cercetarea în stare de libertate. În sarcina craioveanului s-a reţinut comiterea infracţiunii de punere în circulaţie a instrumentelor de plată electronică falsificate.

Poliţiştii au precizat că, în acest caz, cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a lui Florin G.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII