12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTânar jefuit de doua false amatoare de placeri

Tânar jefuit de doua false amatoare de placeri

Un barbat din localitatea doljeana Calafat a ramas fara bani si telefon, in noaptea de luni spre marti, dupa ce doua tinere care i-au promis o noapte de neuitat l-au buzunarit.


Petrica Sultana, de 22 de ani, din Calafat, a sesizat politistii din localitate ca, in noaptea de luni spre marti, mergând pe o strada din municipiu, a fost acostat de doua tinere si un barbat care i-au sustras din buzunarul pantalonilor 15 milioane de lei si un telefon mobil.


In urma cercetarilor efectuate de oamenii legii au fost identificati ca autori ai furtului Nicusor Corcoveanu, de 19 ani, Lenuta Corcoveanu, de 27 de ani, ambii din Calafat, si minora Oana S., de 17 ani, din localitatea Bechet, dar lucrurile au fost mai complicate decât a povestit Petrica.


Mod de operare de import


Politistii din Calafat au stabilit ca tânarul a fost pacalit intr-un mod destul de simplu. Vazând ca este un pic „afumat“, Lenuta si Oana l-au „agatat“ pe Petrica promitându-i o noapte plina de placeri. Tânarul nu a rezistat ispitei si s-a lasat condus de cele doua femei intr-un imobil nelocuit, din localitate. Acolo, in timp ce se pregateau sa puna promisiunea in practica, si-a facut aparitia Nicusor Corcoveanu, „sotul gelos“ al Lenutei, care i-a surprins dezbracati. In timp ce barbatii se certau, Oana a profitat de neatentia lui Petrica si l-a usurat de banii pe care ii avea la el – 15 milioane de lei – si de telefonul mobil.


Tarasenia s-a dovedit pusa la cale de cei trei tocmai pentru a-l jefui pe tânarul din Calafat, totul desfasurându-se conform intelegerii dintre femei si Nicusor. „Se pare ca toti cei trei invinuiti au folosit un mod de operare destul de vechi peste hotare. In trecut, chiar si noi am mai avut de-a face cu astfel de cazuri, insa s-au petrecut in alte conditii. Cei trei sunt cunoscuti pentru comiterea mai multor furturi, pe numele lor fiind deschise mai multe dosare penale, insa de data aceasta au folosit o modalitate noua“, a declarat comisar Maria Paun, seful Politiei Calafat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS