12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024

Scurte stiri

Un tatic in cursa pentru Miss World


In luna iulie, va avea loc o noua editie a celebrului concurs de frumusete Miss World. Mai multe tinere din toata lumea se vor infrunta in cursa pentru titlul de cea mai frumoasa femeie din lume. Printre fetele inscrise in competitie se afla si una neobisnuita, care a atras atentia pentru un lucru inedit. Este vorba de Gao Tingting. In ciuda numelui exotic, Gao nu este nicidecum o femeie frumoasa, ci tatal a doua gemene, in vârsta de sapte ani. Gao Tingting ar vrea sa reprezinte China la cea de-a 56-a editie a concursului Miss World. Pentru moment, cererea sa este inca pe masa organizatorilor. In prezent, Gao este inca barbat. A suferit doar doua interventii chirurgicale, una pentru a-si schimba chipul, iar alta pentru a-si modifica vocea, pentru a deveni ceva mai feminina. Pentru moment, nu a suferit o operatie de schimbare de sex. Sotia si fiicele sale il sustin in aceasta incercare si spera ca Gao sa ajunga printre concurentele la Miss World.


46 de surferi, pe acelasi val


46 de surferi au stabilit un nou record mondial, urcând pe acelasi val, in Sydney, informeaza site-ul Ansalatina. Noul record la aceasta disciplina urmeaza sa fie omologat de Cartea Guinness. Recordul a fost stabilit de veterani ai acestui sport, majoritatea studenti, la initiativa unei scoli de surf din Many, localitate situata la nord de Sydney. In 2000, 38 de persoane de la aceasta scoala s-au urcat pe acelasi val, insa recordul a fost batut apoi de San Diego, cu 40 de surferi, si Irlanda, cu 43. Directorul Scolii de Surf din Many, Matt Grainger, a declarat ca recordul a fost stabilit abia dupa cea de-a zecea incercare.


Si-a pierdut un deget in timp ce profana morminte


Un barbat care a distrus mai multe pietre funerare dintr-un cimitir american a fost prins de politisti din cauza faptului ca le-a lasat acestora un indiciu extrem de pretios: un deget. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, politistii au descoperit vârful unui deget prins intre doua morminte dintr-un cimitir din Fleming. Politistii au precizat ca 53 de morminte au fost vandalizate. Ulterior, ei au arestat un barbat, caruia ii lipsea vârful unuia dintre degetele de la mâna. Politistilor le-a fost extrem de usor sa observe ca bucata de deget pe care au descoperit-o intre morminte este exact cea care ii lipsea barbatului.


New Star Music va reprezenta România la Eurovision


Trupa New Star Music, al carei lider este craioveanul Cristian Sanda, a câstigat joi seara finala nationala a preselectie pentru concursul Eurovisionul copiilor. Din cele 21 de piese inscrise in concurs, melodia „Povestea mea“, compusa chiar de micutul craiovean, a cucerit repede simpatia publicului, dar si a juriului de specialitate. New Star Music au fost foarte atenti si la coregrafia cu care si-au ilustrat piesa si au venit costumati in personajele lor de poveste preferate. Desi sunt foarte fericiti de succesul obtinut, Cristi, Diana, Teodora si Liviu se gândesc deja la competitia internationala de la Eurovisionul pentru Juniori, care se va desfasura pe 2 decembrie la Bucuresti.


Mircea Barbulescu imbraca vedetele


Tinutele pe care le vor purta diseara, la Gala Premiilor MTV Music Awards de la Cluj, câteva vedete românesti sunt semnate de craioveanul Mircea Barbulescu. Designerul a fost remarcat de echipa prezentatorilor de la MTV România la festivalul Romanian Fashion Week de la Iasi, unde acesta a prezentat colectia „Eternul feminin“. In consecinta, Mircea Zara, Cristi Stanciu, VJ George si VJ Liviu vor purta atât pe covorul rosu, cât si la spectacol haine create de Mircea Barbulescu. Creatorul va asigura, de asemenea, toate tinutele pe care le va purta cântareata Loredana Groza, care va sustine si un concert in cadrul editiei din 2006 a MTV Romanian Music Awards.


Nicole Kidman este adepta abstinentei sexuale


Actrita Nicole Kidman nu mai are deloc momente intime cu logodnicul ei, Keith Urban, informeaza site-ul Infoshowbiz. Potrivit Daily Sport, vedeta filmului „Cold Mountain“ i-a spus iubitului ei ca nu vor mai face sex pâna nu se vor casatori. Ceremonia va avea loc in câteva saptamâni. O sursa apropiata cuplului a afirmat: „Daca nu vor face sex timp de patru saptamâni, pasiunea va creste cu siguranta in prima noapte de proaspat casatoriti“. Actorul Russell Crowe a fost cel care i-a sugerat aceasta idee lui Nicole, de 38 de ani. Starul principal al filmului „Gladiatorul“ a procedat la fel inainte de a se casatori cu Danielle Spencer, in 2003. Casatoria actritei si a cântaretului country va avea loc pe 25 iunie, la Sydney. In prezent circula zvonuri potrivit carora interpreta Bette Middler va cânta la acest eveniment, la cererea cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS