26.7 C
Craiova
sâmbătă, 8 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalLoredana Groza merge pe mâna unui oltean

Loredana Groza merge pe mâna unui oltean

Imaginea este vitala pentru artistii din show-bizz-ul românesc, si nu numai. Fanii te privesc ca pe un model, dar criticii te pot desfiinta dupa numai o greseala. In urma unor lungi deliberari, Loredana Groza a decis sa-l lase pe Mircea Barbulescu sa se ocupe de vestimentatia sa.


Loredana Groza, artista care a reusit sa ramâna o perioada indelungata in centrul atentiei publicului (intr-o lume in care vedetele dispar asa de repede precum apar), a decis ca pentru urmatorul sau album sa-l lase pe designerul oltean Mircea Barbulescu sa-i creeze hainele.


„Eu voi crea costumele Loredanei pentru spectacolul pe care il va sustine pe 15 mai la Sala Palatului din Bucuresti“, a precizat Mircea Barbulescu. Creatorul de moda craiovean se va ocupa, de asemenea, si de vestimentatia dansatorilor vedetei.


Care este motivul pentru care Loredana Groza a pus la cale acest spectacol? Artista a lansat la sfârsitul lunii martie un nou album, „Jamparale“, care trebuie promovat. Primul concert, cel de lansare, a avut loc la Brasov, dar este posibil ca in curând si oltenii s-o vada pe preferata lor concertând in Craiova cu ocazia turneului de promovare a albumului, pe care il va intreprinde in aceasta primavara. Pâna atunci, oltenilor nu le ramâne decât sa spere ca show-ul de la Sala Palatului va fi televizat.


„Va fi un spectacol memorabil. Loredana il pregateste cu foarte multa atentie. In plus, va avea o serie de invitati la fel de celebri: Stefan Banica jr., BUG Mafia, Ion Caramitru si altii“, a dezvaluit Mircea Barbulescu. Se pare ca artista ii va avea invitati pe toti cântaretii cu care colaboreaza pe recentul sau album.


Loredana Groza nu este singura artista din show-bizz-ul românesc care colaboreaza cu Mircea Barbulescu. Despre celelalte vedete carora le asigura vestimentatia, designerul oltean nu vrea insa sa dea prea multe detalii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS