22.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalTârg de Paste organizat de scolari

Târg de Paste organizat de scolari

Cei mai mici elevi ai Scolii Generale „Spiru Haret“ din Petrosani au organizat, la sfârsitul acestei saptamâni, un târg cu produse pentru Paste, actiunea fiind la editia a doua, dupa reusita de anul trecut.


In ultima zi de dinaintea vacantei, pentru ca vremea a tinut cu cei mici, obiectele la care au lucrat de-a lungul semestrului au fost expuse in curtea scolii, acolo unde au fost invitati, pe ritmuri de muzica, parintii, bunicii, dar si trecatorii.


„Am invatat din experienta anului trecut si copiii s-au pregatit special pentru acest târg cu ornamente, oua incondeiate, cosulete, felicitari si icoane pe sticla. Ideea ii incânta foarte mult si le dezvolta totodata celor mici spiritul de competitie, dar ajung si sa fie constienti de faptul ca pot face rost de bani“, a spus Rodica Maracu, directorul Scolii Generale „Spiru Haret“ din Petrosani.


Fiecare clasa de la I-IV a avut un stand de prezentare, elevii imbiind trecatorii cu reclame prin care sa-si vânda propriile creatii. Banii vor fi folositi pentru clasa, iar copiii sunt incântati ca pot aduna bani pe care sa-i foloseasca apoi impreuna.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS