19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriMihai Daraban, noul președinte al CCIR

Mihai Daraban, noul președinte al CCIR

Adunarea Generală a Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR) l-a ales vineri pe Mihai Daraban în funcția de președinte al instituției, cu 34 de voturi pentru și 5 împotrivă, potrivit Agerpres. În locul lăsat liber în funcția de vicepreședinte al CCIR a fost ales Nicolae Tudorescu, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Mehedinți și director general la Hidroelectrica, sucursala Porțile de Fier.
Alegerile au avut loc ca urmare a demiterii, pe 11 aprilie 2014, a fostului președinte, Mihail Vlasov.
„Dorim să devenim parteneri ai decidenților politici în ceea ce privește politicile economice. Nu sunt membru al nici unui partid politic, iar singura mea preocupare este să avem un dialog real ca parteneri cu mediul decizional. Sperăm să monitorizăm actele normative cu impact asupra mediului economic astfel încât să avem dialoguri constructive. De asemenea, vrem să avem parteneriate și cu asociațiile patronale, să construim un mediu economic sănătos”, a spus Mihai Daraban.
Fiscalitatea și sectorul energetic sunt principalele direcții pe care noua conducere a CCIR își va focaliza activitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS