30.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriAtenţie la tichetele de masă!

Atenţie la tichetele de masă!

Bonurile emise de Euroticket nu mai sunt primite de magazine.  Craiovenii care au bonuri de masă sau tichete-cadou de la Euroticket nu mai au unde să le folosească, după ce emitentul a intrat în insolvenţă, iar retailerii care au acceptat astfel de bonuri cu greu îşi pot recupera banii. Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) susţine că emitentul de tichete valorice, Euroticket, a adus prejudicii materiale grave magazinelor partenere, precum şi altor companii şi persoane fizice, care au utilizat tichetele emise de companie, dar nu le pot deconta. Pagubele s-ar ridica la peste un milion de euro, după ce compania ar fi depus la organele abilitate o cerere de dizolvare nemotivată. Retailerii nu mai primesc astfel de tichete de mai bine de o lună, pentru că nu îşi pot încasa banii pe ele.

Euroticket, preluată de Edenred

Pe pagina de internet www.eurotiket.ro este postată informaţia că „Edenred a preluat business-ul Euroticket“. De asemenea, compania precizează pe propriul site că toate „comenzile de tichete vor fi onorate de către Edenred“, iar „tichetele deja emise de Euroticket vor fi înapoiate tot către Euroticket“.
De asemenea, Edenred – cel mai mare emitent local de tichete de masă sau tichete-cadou – informează că a preluat activele şi portofoliul de clienţi ai Euroticket încă de la sfârşitul lunii decembrie 2010. Cu toate acestea, craiovenii care au tichete emise de Euroticket rămân cu ele, neavând unde să le plaseze. La telefonul companiei Euroticket nu mai răspunde nimeni, ci intră faxul automat, iar magazinele nu mai primesc aceste bonuri. Pe piaţa din România se luptă trei mari emitenţi de bonuri de masă: Edenred (fostul Accor Services), Cheque Dejeuner şi Sodexho Pass.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS