20.5 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024

S-a deschis Contex 2008

Foaierul Teatrului Naţional „Marin Sorescu“ joacă rolul unui minicentru comercial, începând de ieri şi până duminică.

În incinta Teatrului Naţional se comercializează produse din cele mai diversificate – confecţii, pielărie, marochinărie, încălţăminte şi bijuterii. Ediţia de primăvară a Contex 2008 este o manifestare expoziţională organizată de Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Oltenia. „Această ediţie a Contex este caracterizată, în primul rând, de tradiţie. În perioada dintre Mărţişor şi Ziua Femeii se desfăşoară o manifestare ce se adresează în primul rând doamnelor şi domişoarelor“, a declarat, la inaugurarea oficială a târgului, Gheorghe Albu, preşedintele CCI Oltenia.

 

Produse diferite la preţuri mici

 

Oferta celor aproximativ 40 de comercianţi prezenţi în foaierul Teatrului Naţional cuprinde atât produse din noile colecţii, la preţ de producător, cât şi produse cu preţ redus.

Oltenii care-şi fac drum pe la Contex, în perioada 5 – 9 martie, între orele 10.00 – 19.00, îşi pot achiziţiona paltoane la preţuri începând cu 140 de lei, încălţăminte de la 100 de lei, sacouri de la 48 de lei, pantaloni de la 45, cămăşi de la 40, genţi din înlocuitor (de la 40 de lei) sau piele naturală (de la 65 de lei), iar helănci şi tricouri de la 10 lei.

Cea mai diversificată ofertă de produse rămâne, ca şi la ediţiile precedente ale Contexului, cea a confecţiilor din piele, al căror preţ variază între 250 şi 500 de lei. „Unele preţuri sunt foarte mici. Altele sunt asemănătoare cu cele din oraş. Depinde ce vrei şi cât eşti dispus să cheltuieşti. Eu mi-am luat nişte bijuterii şi o geantă“, a afirmat Dorina B., o tânără prezentă printre standurile târgului încă de la ora deschiderii. „Preţurile sunt rezonabile. Am venit să văd ce produse sunt tentante“, a explicat Adina Nanad, din Craiova.

Indiferent de preţurile expuse, este bine să întrebaţi care sunt ofertele propuse de fiecare comerciant, pentru că unii dintre ei oferă reduceri la mai multe produse cumpărate şi sunt dispuşi la negocieri.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS