22.2 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalNume grele la Rock The City

Nume grele la Rock The City

Iubitorii muzicii rock pot răsufla uşuraţi. În această vară, se anunţă trei zile de muzică de calitate, la Bucureşti. Este vorba despre Festivalul Rock The City, care va avea loc în perioada 29 iunie – 1 iulie la Romexpo.
Marcel Avram, organizatorul Rock The City, şi D&D East Entertainment au anunţat prezenţa trupelor Guns N’ Roses, Machine Head, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Godsmack, Black Label Society, Within Temptation, Lostprophets, Pentagram şi Sweet Savage. „Lista artiştilor nu este completă. Mai sunt două, trei trupe pe care le vom anunţa atunci când vom avea contractele semnate“, a declarat Marcel Avram, citat de RockFM. La festival vor concerta şi trupe româneşti, ce vor fi anunţate ulterior.
Preţurile abonamentelor pentru toate cele trei zile sunt cuprinse între 180 de lei (Normal Circle), 270 de lei (Golden Circle) și 450 de lei (VIP), la care se adaugă 6,5% comision de ticketing. La ediţia din acest an nu vor exista bilete pentru câte o zi de festival. „Am vrut să dăm posibilitatea tuturor de a veni la toate cele trei zile“, a mai spus Marcel Avram.
Biletele sunt puse în vânzare prin Eventim şi pot fi cumpărate din magazinele de telefonie mobilă, din reprezentanţele Domo, librăriile Humanitas şi on line, de pe www.eventim.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS