31.8 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Big Bang Theory

Cunoscută ca teoria care explică dezvoltarea Universului, Big Bang este unul dintre cele mai fascinante obiecte de studiu. Doi producători şi regizori de la postul american CBS au explorat această ideee, dar dintr-un alt unghi de abordare. Ei au realizat, în 2007, „The Big Bang Theory“, un serial de comedie care surprinde viaţa a patru oameni de ştiinţă care nu par să se adapteze la rigorile sociale.
Sheldon (Jim Parsons) şi Leonard (Johnny Galecki) sunt fizicieni, colegi de apartament, care lucrează pentru o universitate din California. Viaţa lor socială se reduce, în mare, la jocuri video, benzi desenate şi Star Wars, alături de alţi doi prieteni, Howard (Simon Heldberg) şi Raj (Kunal Nayyar), un inginer aerospaţial şi un astrofizician. Cei patru întruchipează modelul tocilarului universal, cu probleme de socializare. Lucrurile încep să se schimbe când lângă ei se mută o chelneriţă blondă care începe să îi scoată din amorţeala şi plictiseala zilnice.
Punctul forte al serialului îl reprezintă personajul lui Jim Parsons. Acesta este un tip conştient de capacităţile sale intelectuale, căruia nu îi place să iasă din rutină şi care explică totul prin fizică. Pentru acest rol, actorul a luat atât premiul Emmy, cât şi Globul de Aur. „The Big Bang Theory“ este un serial care stârneşte râsete prin situaţiile ciudate în care sunt puşi cei patru tocilari maturi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS