10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Îmbulzeală la alimente

Mehedinţi: Îmbulzeală la alimente

Pensionarii din Drobeta Turnu Severin s-au îmbrâncit în această după amiază în disperarea de a reuşi să pună mâna pe o plasă cu alimente acordate de către primărie ca ajutor de sărbători. Peste 5000 de plase au fost împărţite, însă nervii bătrânilor au fost întinşi la maxim din cauza proastei organizări.
Sala Polivalentă  din Drobeta Turnu Severin a devenit neîncăpătoare pentru pensionarii, care s-au postat încă de la orele dimineaţii, să prindă un rând în faţă, însă listele au fost deschise abia după amiază. Unii au rezistat, alţii au renunţat şi au plecat acasă cu mâna goală.
A fost nevoie de echipe de la Jandarmerie pentru a face ordine printre pensionari. Când au aflat că se distribuie alimente, au venit şi cei tineri fără venit, însă primăria a pregătit pachete doar pentru bătrânii cu pensii mai mici de 350 de lei.
Deşi au fost întocmite liste, beneficiarii nu au ţinut cont de ele şi s-au îmbulzit să intre cât mai în faţă. 5000 de plase care conţin un litru de ulei, zahăr, orez, făină, paste, suc şi un cozonac au fost pregătite pentru pensionari.
Cei care nu au apucat să primească astăzi alimente se vor întoarce şi mâine.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS