« Alte articole din categoria Casa si gradina

Montarea plafonului fals

Casa si gradina

Montarea plafonului fals asigură planeitatea tavanului0 vizualizari
Miercuri, 10 Noiembrie 2010 - 18:09
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Una dintre cele mai mari probleme care ţin de estetizarea apartamentelor de bloc construite înainte de 1990 este cea a planeităţii pereţilor, plafoanelor şi pardoselilor.Una dintre lucrările cel mai des întâlnite în cadrul renovării unei locuinţe constă în realizarea tavanelor false din gips-carton. Această soluţie oferă avantaje în cazul în care tavanul clasic prezintă crăpături sau fisuri ori dacă trebuie acoperite canale de cabluri pentru instalaţii. Varianta tavanului fals se poate folosi şi dacă este necesară realizarea unei izolări termice sau fonice. Scheletul metalic al plafoanelor false este compus din trei elemente principale: ghidaje din…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.

  1. de Fan Fan:
    Pentru a crea un mediu sanatos si pentru a feri intreaga familie de astm sau alergii cauzate de lipsa de aer proaspat in locuinta , trebuiesc montate centrale de tratarea aerului . Acestea introduc aer proaspat filtrat , incazit sau racit si exhausteaza aerul viciat . Centralele rezidentiale de ventilatie sunt in constructie speciala cu schimbator de caldura in placi sau rotativ ( din aerul evacuat se preia pana la 90% din caldura lui in aerul proaspat introdus ). Motoarele sunt in constructie EC ( control electronic ) care spre deosebire de motoarele asincrone obisnuite consuma cu 60 % mai putina energie. Intrebati un specialist si el va va convinge mai bine decat mine despre avantajele montarii unei centrale de ventilatie intr-o locuinta. Tubulatura de ventilatie se poate masca intr-un tavan de gips-carton ca cel prezentat in articol.Succes!
    2010-11-10, 10:09:11 (82.76.235.*)
  2. de Dan Rotariu:
    Corect ca destui pereti si chiar plansee au avut probleme de planeitate, adica erau valurite, adica are un defect ESTETIC. Insa dupa 1990 destule vile au avut elemente de structura verticale executate oblic, deci aveau defecte ESENTIALE. Multi dintre inginerii structuristi au fost nevoiti sa refaca proiecte, sa face expertize si sa dea solutii pentru corectarea prostiilor facute de executanti, pentru ca din pacate, multi executanti dupa 1990 au facut echipe din meseriasi din alte meserii care nu aveau nimic in comun cu constructiile.
    2010-11-10, 11:23:40 (86.123.47.*)

Sumarul ediţiei: