5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriNoi versiuni ale serviciilor Yahoo Toolbar si Yahoo Bookmarks

Noi versiuni ale serviciilor Yahoo Toolbar si Yahoo Bookmarks

Yahoo a lansat recent noi versiuni ale serviciilor Yahoo Toolbar si Yahoo Bookmarks, cu ajutorul carora utilizatorii isi vor putea organiza, repartaja sau cauta bookmark-urile site-urilor folosite cel mai des.


Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, Duke Fan, director pentru managementul produselor in cadrul companiei americane, sustine ca, intrucât ambele servicii au o larga utilizare, s-a decis imbunatatirea acestora, precum si a intregului site.


„Bookmark-urile au fost dintotdeauna elementul principal al Yahoo Toolbar. Ne-am hotarât sa trecem la o noua platforma, pentru ca acest lucru ne ofera mai mult spatiu si capacitati nelimitate pentru memorarea paginilor“, a declarat Duke Fan.


Potrivit sursei citate, noua versiune de Yahoo Toolbar permite bookmark-ul unei pagini web printr-un singur click. In Toolbar sunt incluse principalele servicii pe care Yahoo le pune la dispozitia utilizatorilor de internet. „Acesta este primul pas pe care l-am facut pentru unificarea platformei. Este o dovada a eficientei catre care ne indreptam. Pentru utilizatori, cautarile vor fi efectuate mult mai usor, iar organizarea va fi mai eficienta“, a mentionat Fan. Noua versiune de Yahoo Bookmarks poate fi accesata la adresahttp://new.bookmarks.yahoo.com. Aceasta ofera utilizatorilor o serie de facilitati pentru organizarea bookmark-urilor in directoare, facându-le mai usor de gasit. Totodata, versiunea noua de Yahoo Toolbar permite utilizatorilor sa creeze in browser un numar nelimitat de link-uri. Detalii privind acest serviciu pot fi obtinute accesând adresa http://toolbar.yahoo.com.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS