Casa Ethos – produse naturale „Din regiune. Pentru regiune“

Autori


Într-o perioadă în care suntem invadaţi de produse pline de aditivi şi în care este din ce în ce mai dificil să avem un stil de viaţă sănătos, Casa Ethos ne oferă produse naturale „Din regiune. Pentru regiune“. Dacă doriţi să vă bucuraţi de gustul pâinii proaspăt scoase din cuptor, făcută ca de mâinile bunicii, sau vreţi să consumaţi suc natural de mere, atunci trebuie neapărat să ajungeţi la Casa Ethos, situată în Craiova, pe strada Păltiniș, nr. 57. În brutăria Ethos, pe lângă pâinea naturală, fără E-uri, se fac şi produsele de panificație preparate după rețete tradiționale românești și elvețiene, care hrănesc organismul corespunzător, fără a-i aduce vreun prejudiciu.
Şi pentru că produsele sunt „Din regiune. Pentru regiune“, merele din care este preparat sucul cresc în livezile aflate la doar câțiva kilometri de inima oraşului, în comuna Ghercești, sat Ungureni. Merele şi sucul de mere pot fi consumate inclusiv de bebeluşii la care începe diversificarea alimentaţiei. Sucul este obţinut prin presarea la rece a merelor din soiuri nobile, fără adaos de apă, conservanţi sau zahăr. Important este și sistemul de ambalare a acestuia. Sucul de mere, după ce a fost pasteurizat, este ambalat în recipiente de tip bag-in-box, de 3, 5 sau 10 litri, ori în sticle de 0,3 sau 0,7 litri, fiind păstrat alături de mere în depozitul frigorific al Casei Ethos. Începând cu acest an putem consuma și miere de albine din stupina proprie a Casei Ethos.

De ce să cumpărăm produse de la un producător local precum Casa Ethos?

Pentru că doar susținându-i pe cei din interiorul comunității, care lucrează în folosul acesteia, nu vom ajungem dependenți de supermarketuri care aduc marfă din alte ţări. De asemenea, numai așa putem crea un sistem în care munca mâinilor este apreciată și nu sunt încurajați cei care doar intermediază și speculează. Practic, de fiecare dată când cumpărăm produse autohtone dăm un vot de susținere firmei care produce și vinde acele produse. Totodată, achiziționând produse de la un producător local, acei bani vor rămâne în cadrul comunității și astfel sunt susținute locurile de muncă ale oamenilor din comunitate. Cumpărând fructe și legume locale, pe lângă faptul că sunt crescute local și au exact nutrienții care ne trebuie nouă, evităm poluarea și consumul excesiv de resurse irosite pentru a aduce un produs alternativ de la mii de kilometri. Altfel spus, ne asigurăm un viitor sustenabil, care nu se bazează pe distrugerea planetei.
Toți cei care vor să se bucure de gustul produselor naturale marca Ethos o pot face mergând la magazinul de pe strada Păltiniș, nr. 57 pentru aprovizionare. Tot aici sunt aşteptaţi şi vânzătorii engros sau firmele de distribuţie, pentru colaborare.
Şi pentru că se apropie Sărbătorile de Iarnă, Casa Ethos oferă un coș cu bunătați câștigătorului concursului organizat în colaborare cu Radio Sud cu înscriere pe facebook între 3 si 17 decembrie 2018. Iar până pe 7 ianuarie 2019, la Târgul de Crăciun din centrul Craiovei, la Căsuța Stroh (lângă trecerea de pietoni) puteţi bea suc de mere de la Casa Ethos, fiert cu scorțisoară, numai bun pe frigul de afară.
Totodată, pe 21 și 22 decembrie, sunteţi așteptaţi la Târgul de Crăciun care se organizează în curtea firmei din str. Păltiniș, nr. 57, unde cârnații usturoiați, cozonacii aromați abia scosi din cuptor si cadourile cu surprize dulci se pregătesc special pentru dumneavoastră.
Casa Ethos, răsfăţ cu produse naturale „Din regiune. Pentru regiune“.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de vineri, 14 decembrie 2018

Publireportaj

» O nouă donație făcută de academicianul Basarab Nicolescu
» „MAMMA MIA!“ – cadouri speciale de Sărbători, pentru craioveni: pachetele de bilete „Sărbători în familie“ și „Sărbători cu familia şi prietenii“
» Cârcea – o zonă modernă de locuit, sport şi agrement
» Klingspor şi SFERA, parteneri de 11 ani
» Extinderea activitatii Alfa Viocris Intercons SRL
» Anunţ finalizare proiect: Modernizarea şi diversificarea activităţii de producţie la SC Automecanica SRL
» Anunț de presă: “INVESTIM PENTRU MÂINE”

Dolj

» Medici de familie în scandal cu Primăria Craiova
» Un sfert din pensionarii doljeni primesc pensia minimă
» Patru Ford Ecosport cu tracţiune integrală, la scara Primăriei Craiova
» CJ Dolj numără milioanele de lei necheltuite în 2018. Vezi de unde provin banii
» Capcana din mijlocul străzii
» „Firul luminilor“ – tradiţia băileştenilor
» Hoţ găsit de poliţişti în dulap, într-o grădiniţă
» Liftiera de la Spitalul Județean de Urgență şi-a dat demisia
» Pieton mort după ce a fost lovit de două autoturisme
» Întreruperi energie electrică de luni

Gorj

» Balul Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu“
» Activitatea Carierei Roşiuţa, sub semnul întrebării
» Centura Târgu Jiului, finalizată până pe 1 septembrie 2020?

Olt

» Olt: Suspiciunile de pestă de la Dăneasa, confirmate. Zeci de localități cu restricții privind circulația animalelor
» Olt: Familia terorizată de bărbatul violent care şi-a ucis calul a primit o casă

Sport

» Trimiteţi „câinii“ în play-out!
» Voleibaliştii, la ultima strigare
» Alb-albaştrii vor să se autodepăşească
» Trupa lui Burcea se testează la Slatina

Sanatate

» Cum evităm depresia de Sărbători
» Sarea – avantaje şi dezavantaje

Magazin

» Horoscopul de weekend
» Bancul zilei
» Reţeta de weekend – Salată de ouă cu șuncă

Top