OPEL şi PLUSAUTO – parteneri “Craiova Super Rally”

Autori


Dealerul autorizat PLUSAUTO și OPEL România aniversează în luna septembrie un an de parteneriat în Craiova, iar această aniversare nu putea să fie sărbătorită decât printr-un eveniment foarte spectaculos, pentru craioveni și, în special, pentru clienții noștri.

Pentru prima dată s-a reușit aducerea în oraș a 40 de mașini echipate de concurs, precum cele din Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Viteză în coastă. Acestea vor fi conduse de piloți și copiloți cu licențe FRAS/FIA.

Opel este sponsor oficial al acestui eveniment, iar dealerul autorizat PLUSAUTO este partenerul local al mărcii germane pentru implementarea, organizarea și susținerea evenimentului SUPER RALLY CRAIOVA.

Competiția automobilistică va avea loc în centrul Craiovei, iar traseul concursului va avea o lungime de 1,5 km. Vineri, 15 septembrie, vor fi prezentate echipajele în zona Pieței „Mihai Viteazul“, urmând ca sâmbătă, 16 septembrie, să aibă loc competiția automobilistică (zona Pasajului Universității).

„Ne bucurăm de interesul foarte mare pe care l-au arătat craiovenii față de acest eveniment și, cu siguranță, se va repeta. Noului Opel Insignia îi va reveni misiunea de onoare de a deschide traseul competiției ca mașina oficială a evenimentului, împreună cu Opel Astra, în timp ce modelul Crossland X – cel mai recent lansat SUV al mărcii, va întâmpina publicul la punctul de start al traseului. SUV-ul Mokka X va putea fi admirat în centrul spațiului destinat evenimentului“, a precizat Răzvan Iancu, director vânzări Opel Craiova.

Crossland X le va oferi celor interesați posibilitatea de a face cunoștință cu o serie de tehnologii de ultimă generație în materie de siguranță, cum ar fi: sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL) cu faruri LED, afișajul de pe parbriz și camera video pentru marșarier cu vedere panoramică, la 180 de grade, împreună cu sistemul avansat de asistenţă la parcare, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, asistentul pentru menţinerea benzii de circulaţie, serviciul Opel OnStar și multe altele.

Surprizele nu se termină aici!
„Pe 22-23 septembrie, OPEL și PLUSAUTO organizează Zilele Porților Deschise pentru noul Insignia și Crossland X. Derulat sub numele Testul Învingătorilor, toți participanții la eveniment au șansa de a câștiga premii tentante: cei care vor face un drive test cu noul
Insignia sau Crossland X, într-una dintre cele două zile ale evenimentului, vor intra într-o tragere la sorți pentru un premiu ce constă într-un weekend de drive test cu modelul preferat (Insignia sau Crossland X), iar clienții care vor comanda un model Insignia/Crossland X în zilele evenimentului vor intra într-o tragere la sorți pentru un premiu ce constă într-o vacanță de vis pentru două persoane în Mauritius, cu toate costurile incluse (transport, cazare și mese). Vă așteptăm în număr foarte mare la evenimentele lunii septembrie: Craiova Super Rally și Testul Învingătorilor la dealerul PLUSAUTO!“, a mai spus Răzvan Iancu, director vânzări Opel Craiova.


Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de miercuri, 21 februarie 2018

Actualitate

» Patronii IMM anunță concedieri din cauza „revoluției fiscale“

Publireportaj

» Tratament de relaxare pentru trup și suflet, marca MALU WILZ

Local

» Dispoziţia nr. 1095 – Primarul Municipiului Craiova
» Peste 3.000 de fermieri, înscrişi în programul „Tomate“
» Aproape 7.000 de şomeri în Vâlcea
» Tată şi fiu, reţinuţi pentru uzurpare de calităţi oficiale, înşelăciune şi fals în declaraţii

Dolj

» Gazeta de Sud îşi răsplăteşte cititorii
» Gropi plombate cu asfalt aruncat direct în baltă
» Craiovenii, somați să strângă gunoiul aruncat în fața blocului
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Terenul se tot extinde! Spitalul Regional, misiune imposibilă?
» Zeci de copii din Craiova, premiaţi la un concurs de dans în Viena
» Bilete de tratament, pe repede înainte
» De ce apar accidentele de muncă mortale

Gorj

» Mii de viroze şi pneumonii în ultimele zile
» Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost recepţionată de CNI
» Cetăţenii îi cer locuinţe şi locuri de muncă primarului din Târgu Jiu
» CSM Târgu Jiu, înregistrat la Ministerul Tineretului şi Sportului
» Furt de curent în două cartiere din Târgu Jiu

Olt

» Prejudicii, abateri financiare și venituri suplimentare de peste 30 milioane lei în Olt, constatate de Curtea de Conturi la primării și Consiliul Județean

Sport

» Craiova și-a luat „turn de control“ și „închizător“
» CSO Filiași a anulat amicalul cu FCM Alexandria
» Andreea Pricopi: „Nu am mai avut parte de un public ca la Craiova“
» Fotbal / Liga Campionilor, optimi de finală – tur

Sanatate

» Clinica de Cardiologie, la un pas de deschidere

Educatie

» Învățământul profesional dual se extinde în Bănie

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top