12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajOPEL şi PLUSAUTO - parteneri "Craiova Super Rally"

OPEL şi PLUSAUTO – parteneri „Craiova Super Rally”

Dealerul autorizat PLUSAUTO și OPEL România aniversează în luna septembrie un an de parteneriat în Craiova, iar această aniversare nu putea să fie sărbătorită decât printr-un eveniment foarte spectaculos, pentru craioveni și, în special, pentru clienții noștri.

Pentru prima dată s-a reușit aducerea în oraș a 40 de mașini echipate de concurs, precum cele din Campionatul Național de Raliuri și Campionatul Național de Viteză în coastă. Acestea vor fi conduse de piloți și copiloți cu licențe FRAS/FIA.

Opel este sponsor oficial al acestui eveniment, iar dealerul autorizat PLUSAUTO este partenerul local al mărcii germane pentru implementarea, organizarea și susținerea evenimentului SUPER RALLY CRAIOVA.

Competiția automobilistică va avea loc în centrul Craiovei, iar traseul concursului va avea o lungime de 1,5 km. Vineri, 15 septembrie, vor fi prezentate echipajele în zona Pieței „Mihai Viteazul“, urmând ca sâmbătă, 16 septembrie, să aibă loc competiția automobilistică (zona Pasajului Universității).

„Ne bucurăm de interesul foarte mare pe care l-au arătat craiovenii față de acest eveniment și, cu siguranță, se va repeta. Noului Opel Insignia îi va reveni misiunea de onoare de a deschide traseul competiției ca mașina oficială a evenimentului, împreună cu Opel Astra, în timp ce modelul Crossland X – cel mai recent lansat SUV al mărcii, va întâmpina publicul la punctul de start al traseului. SUV-ul Mokka X va putea fi admirat în centrul spațiului destinat evenimentului“, a precizat Răzvan Iancu, director vânzări Opel Craiova.

Crossland X le va oferi celor interesați posibilitatea de a face cunoștință cu o serie de tehnologii de ultimă generație în materie de siguranță, cum ar fi: sistemul de iluminare frontală adaptivă (AFL) cu faruri LED, afișajul de pe parbriz și camera video pentru marșarier cu vedere panoramică, la 180 de grade, împreună cu sistemul avansat de asistenţă la parcare, sistemul de avertizare privind o coliziune frontală cu detectarea pietonilor și frânare automată de urgență, asistentul pentru menţinerea benzii de circulaţie, serviciul Opel OnStar și multe altele.

Surprizele nu se termină aici!
„Pe 22-23 septembrie, OPEL și PLUSAUTO organizează Zilele Porților Deschise pentru noul Insignia și Crossland X. Derulat sub numele Testul Învingătorilor, toți participanții la eveniment au șansa de a câștiga premii tentante: cei care vor face un drive test cu noul
Insignia sau Crossland X, într-una dintre cele două zile ale evenimentului, vor intra într-o tragere la sorți pentru un premiu ce constă într-un weekend de drive test cu modelul preferat (Insignia sau Crossland X), iar clienții care vor comanda un model Insignia/Crossland X în zilele evenimentului vor intra într-o tragere la sorți pentru un premiu ce constă într-o vacanță de vis pentru două persoane în Mauritius, cu toate costurile incluse (transport, cazare și mese). Vă așteptăm în număr foarte mare la evenimentele lunii septembrie: Craiova Super Rally și Testul Învingătorilor la dealerul PLUSAUTO!“, a mai spus Răzvan Iancu, director vânzări Opel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS