5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajMario Ovidiu Oprea: Veniţi alături de mine să facem dovada că ne-am pregătit nu doar să ne dorim altceva, ci să redevenim Cineva

Mario Ovidiu Oprea: Veniţi alături de mine să facem dovada că ne-am pregătit nu doar să ne dorim altceva, ci să redevenim Cineva


Mai sunt două zile până la marele test dat în faţa societăţii craiovene. Eu cred că le-am adus suficiente argumente craiovenilor pentru a-i convinge că prelungirea „parteneriatului“ propus de PSD ca soluţie este un fals! Tehnicile şi experimentele socialiste ale „companiei contraproductive Vasilescu“ au traumatizat comunitatea care a fost obligată să creadă că atât se poate. Fără să ştie ce îi aştepta, craiovenii au ales o forţă caustică, propusă azi, din nou, sub forma unui tandem primejdios, ruinător. Avem dreptul la replică împotriva acestor conspiraţii din administraţie şi suficiente dovezi pentru a-i face pe craioveni să înţeleagă că nu pot pune virgulă între nişte politicieni neagreaţi de tineri, ocoliţi de cărţile de istorie şi înfundaţi în propria neputinţă. Singurul lucru pe care îl am şi îl voi avea de împărţit este MUNCA, munca alături de echipa liberală care, dincolo de orice obstacol a ales să se zbată pentru ceea ce contează: respect, integritate, responsabilitate. Cea mai bună echipă este cea care nu se destramă în faţa obstacolelor, ci aceea care crede în victoria ei. Veniţi alături de mine, toţi cei care vreţi să fie diferit şi ştiţi bine că se poate. Ar fi o dovadă perfectă că suntem pregătiţi nu doar să ne dorim altceva, ci să redevenim Cineva.

Las loc lângă mine tuturor craiovenilor

M-am uitat la expresiile craiovenilor cu care am dialogat în aceşti ani şi le-am citit pe feţe că s-au săturat să piardă cu capul sus. Că s-au săturat să fie nevoiţi să se retragă. Că s-au săturat să se simtă ai nimănui. Nu sunt sentimente cu care să te lupţi uşor, dar sunt motive să ne regândim viitorul. Las loc lângă mine tuturor craiovenilor care au punctat periodic problemele care trebuie să-şi găsească soluţie. Ar fi mare păcat ca într-un asemenea moment să ignorăm valoarea adevăratei noaste prietenii. Acești craioveni sunt, de fapt, eroii societăţii pentru că, deşi ar fi fost normal să trăiască, ei supravieţuiesc, iar asta este sfâşietor. Craiova este roşie, dar de furie, de neajunsuri, de atâta nepăsare, de gropi din care nu mai ieşim, de minciunile pesediste întinse ca o plasă de păianjen peste Craiova abandonată. Să dăm dislike în masă grandomaniei, dispreţului, pagubei, corupţiei, plafonării, şomajului, nepotismului, presiunilor şi manipulării. În mandatele lor, pesediştii au transformat Primăria Craiovei în sediu de partid cu intrare selectivă. Au răscolit pământurile Craiovei ca pe propria moşie şi au îngropat orice şansă de dezvoltare. Au ros temeliile liberale, au jucat ca sălbaticii pe proiectele necultivate, s-au căţărat ca nişte semizei pe resturile abandonate ale Craiovei şi apoi, domnul Genoiu a propus 500% impozit pe paragină!

Faceţi ca decizia voastră să conteze, pentru că momentul potrivit există!

Craiova merită să dea o şansă liberalilor, pentru că are temelie liberală. Craiova poate fi o poveste de succes, dar trebuie începută de undeva. Să fim noi cei care întoarcem Craiova cu cheia. Am întâlnit oameni care au proiecte mari pentru ei şi proiecte mici pentru Craiova! Corectaţi-i prin vot! Sunt onorat şi sunt dispus să fac ceea ce alţii doar au vorbit că fac. Susţin administraţia la vedere, evoluţia urbană şi respectul întors cetăţeanului. Un doljean înţelept mi-a spus să nu uităm niciodată trei lucruri: „să ne reglăm“ mintea, ceasul şi pasul. Aveţi curajul schimbării şi faceţi ca decizia voastră să conteze, pentru că momentul potrivit există. Avem o şansă istorică să întoarcem administraţia pe faţă. Să facem curăţenie nu doar pe străzi, ci şi în instituţie! Să completăm peisajul pe alocuri înflorit din exterior, cu cel al bunăstării din interiorul caselor craiovenilor. Acolo se măsoară nivelul de trai! Sunt alegeri parţiale, dar le vom răspunde oamenilor că nu tratăm parţial cerinţele lor, nu soluţionăm parţial încurcăturile, nu finisăm parţial obiectivele, nu le inaugurăm pe jumătăţi. Ţin seama de barometrul craiovenilor care mi-a indicat faptul că respectă corectitudinea din parcursul meu. Le admir curajul şi, fără a face vreo discriminare, pentru mine, oltenii rămân cei mai frumoşi oameni de pe pământ.

Nu electoratul trebuie să se schimbe, ci cei care au dezamăgit electoratul

Orice vot dat altei formaţiuni decât Partidului Naţional Liberal este un vot transferat la PSD. Îmi doresc ca toți cetăţenii să iasă la urne, să arate că decizia lor contează şi să dea o lecţie acestui PSD, care mizează că electoratul este slab, fără reacţie şi deconectat. Sunteţi mulţi, arătaţi-vă! Trebuie să salvăm împreună un oraş captiv în sărăcie, prins în menghina scamatoriilor pesediste şi jocurilor de-a viitorul prosper. Nu electoratul trebuie să se schimbe, ci cei care au dezamăgit electoratul. Pe 11 iunie „Deschidem Primăria Craiovei“ şi lungul şir al exemplelor pozitive din administraţie, ghidate de politica sincerităţii, dorinţa de regenerare urbană şi bun-simţ. Din 11 iunie refacem „ecosistemul social“, punând oamenii pe primul loc, nevoile lor reale şi punem stop sistemului PSD de tocat bani pentru stridenţă. Vom înviora biografia Craiovei, nu vom stăpâni. Vom însufleţi viaţa de aici, nu vom face un pariu din vieţile noastre. Consacraţi cu mine data de 11 iunie. Cu putere, onoare, credinţă şi conştiinţă.

Cu prietenie,
Mario Ovidiu Oprea

Comandat de PNL Dolj, executat de SC Media Sud Europa SA, CUI mandatar 21170006

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS