6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăBani & AfaceriPublireportajNoul Ford Mondeo aduce „culoare“ la evenimentul VIVALDI COLOURS

Noul Ford Mondeo aduce „culoare“ la evenimentul VIVALDI COLOURS

Ford Mondeo

Ford PLUSAUTO prezintă, în premieră pentru România, noul Ford Mondeo, cu ocazia evenimentului Filarmonicii „Oltenia“ – „VIVALDI COLOURS“, un eveniment ce are loc la Sala Polivalentă din Craiova sâmbătă, 11 octombrie, de la ora 20.30.

Noul Mondeo prezintă noi tehnologii și motorizări, inclusiv motorul EcoBoost de 1,5 l produs la Craiova.
Noul Mondeo de culoare „Red Ruby“ va fi prezentat în faţa Sălii Polivalente începând cu ora 12.00, unde va putea fi admirat de către toți fanii Ford și pasionații de automobile.

Totodată, duminică şi luni, maşina poate fi vizionată în show-room-ul PLUSAUTO, vizavi de Fabrica FORD.
Clienții români vor putea comanda noul Mondeo, versiunile în cinci uși și wagon, începând cu evenimentul de sâmbătă, când Ford România iniţiază campania de prelansare.

Noul Mondeo va fi disponibil atât în versiunea Trend, cât și în versiunea Titanium, și este dotat cu noi grupuri motopropulsoare cu consum redus, precum: 2,0 l TDCi 150 si 180 CP (transmisie manuală și Powershift), EcoBoost de 1,5 l și 160 CP (transmisie manuală & automată), EcoBoost de 2,0 l, 203 CP, respectiv 240 CP (transmisie automată).

Motorul EcoBoost de 1,5 l este produs de uzina de motoare Ford de la Craiova care, la începutul acestei săptămâni, a trimis deja primele unități către uzina de asamblare de la Valencia, în Spania, pentru a sprijini producția de serie a Noului Mondeo.

Noul Mondeo este dotat cu o serie de noi tehnologii, printre care se numără Adaptive Headlamp LED (Faruri autoadaptive cu LED), SYNC generația 2 și apreciata tehnologie Inflatable Rear Seats Belts (Centuri spate cu airbag încorporat).

Lista de prețuri pentru Noul Mondeo este disponibilă pentru România la show-room-urile PLUSAUTO din Craiova, Slatina, Drobeta-Turnu Severin.

Echipa FordPLUSAUTO 0734999333

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS