9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Depistat cu un cuțit în Parcul Nicolae Romanescu

Craiova: Depistat cu un cuțit în Parcul Nicolae Romanescu

Dispecerii Biroului Supraveghere Video, Ordine Publică și Circulație, din cadrul Poliției Locale a Municipiului Craiova, a surprins, aseară, pe monitoarele video imagini cu două persoane ce se plimbau pe aleile parcului, având asupra lor un obiect suspect.
Polițiștii locali cu atribuții de ordine publică din cadrul Serviciului ”Romanești”, aflați în patrulare pe zona de competență, au procedat la depistarea și ulterior la legitimarea acestora, precum și la realizarea procedurii de control corporal sumar, constatându-se că una dintre persoane avea asupra sa un cuțit cu lungimea totală de 30 cm, din care lungimea lamei de 18 cm, iar cea a mânerului de 12 cm.
Persoanele în cauză, B. Boris în vârstă de 19 ani și A. Ionel în vârstă de 18 ani, ambii cu domiciliul în Craiova, au fost conduse la sediul Poliției Locale, unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de legea penală, fiind ulterior predate împreună cu procesul-verbal de constatare a infracțiunii către polițiștii de la Poliția Municipiului Craiova – Secția 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS