23.9 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRânca, gazda concursului de schi Gazeta de Sud

Rânca, gazda concursului de schi Gazeta de Sud

Cel mai citit ziar regional din România organizează sâmbătă, 7 februarie, „Cupa Gazeta de Sud de schi pentru amatori“. Concursul se desfăşoară în localitatea gorjeană Rânca, destinaţia turistică preferată a oltenilor care iubesc muntele, zăpada şi sporturile de iarnă. Participarea la competiţie este gratuită, evenimentul având ca scop popularizarea sporturilor de iarnă.

Întrecere cu premii, participare gratuită

Schiori de toate vârstele se vor întrece pe pârtie începând cu ora 12.00, în cadrul celor trei manşe: 5-10 ani, 11-16 ani şi peste 16 ani. Scopul concursului este ca toţi participanţii să se distreze, însă cei mai buni trei schiori din fiecare manşă vor pleca acasă cu mai mult de atât. Ei vor câştiga nouă telefoane mobile, şampanie, tricouri, şepci şi alte premii-surpriză.

Rânca a fost „invadată“ în ultimele zile de turişti, fiind printre singurele locuri din ţară unde se mai poate schia, iar organizatorii se aşteaptă la peste 50 de participanţi şi mai mult de 500 de spectatori. Gazeta de Sud mulţumeşte partenerilor Salvamont Gorj şi CTM Rânca şi sponsorilor Ilex şi Angelli.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII