25.1 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateConcurs ratat pentru conducerea CAS Dolj

Concurs ratat pentru conducerea CAS Dolj

Şefia Casei de Asigurări de Sănătate Dolj se dovedeşte o ţintă greu de atins. Postul de preşedinte-director general a rămas neocupat, nici unul dintre cei doi candidaţi nereuşind să întrunească punctajul minim pentru a promova concursul desfăşurat în perioada 24-26 martie la sediul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate din Bucureşti.

Primul picat a fost dr. Eduard Armeanu, angajat al Ministerului Sănătăţii Publice. Acesta a luat la proba scrisă 5,60, în condiţiile în care nota minimă de trecere la fiecare dintre cele două probe a fost 7,00. Dr. Armeanu a făcut contestaţie, dar nu a reuşit decât ca, după reevaluarea lucrării, să-i mai fie scăzute 27 de zecimi din nota iniţială.

Celălalt candidat, Maria Monica Mazilu, economistă în cadrul Casei de Asigurări de Sănătate Dolj, a reuşit să ia notă de trece, la proba scrisă, dar a picat la interviu cu 3,00. Punctajul foarte mic obţinut la interviu, în comparaţie cu proba scrisă, dă apă la moară cârcotaşilor, care susţin că Monica Mazilu a pierdut concursul pentru că nu avea de fapt sprijin politic.

Postul de preşedinte-director general va fi scos din nou la concurs peste câteva luni. Până atunci, CAS Dolj îl va avea în continuare preşedinte interimar pe dr. Octavian Predescu, medicul-şef al instituţiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII