29.5 C
Craiova
joi, 25 iulie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobileNetflix lansează propriul TikTok cu clipuri amuzante

Netflix lansează propriul TikTok cu clipuri amuzante

Vrei să vezi ceva amuzant? Pe Netflix, această mică întrebare deschide o mulțime de posibilități de la seriale și filme de comedie la spectacole de stand-up, potrivit about.netflix.com.

De aceea, Netflix a lansat o nouă secţiune, numită Fast Laughs, care foloseşte formatul popularizat de TikTok pentru a livra secvenţe amuzante alese din conţinutul disponibil în cadrul platformei, pentru a promova anumite titluri şi a convinge utilizatorul să petreacă mai mult timp în cadrul aplicaţiei, chiar dacă nu se uită la ceva anume.

Platforma oferă un flux complet de clipuri amuzante din marele catalog de comedii, inclusiv filme (Murder Mystery), serii (Big Mouth), comedii de sit (The Crew) și stand-up de la comedieni precum Kevin Hart și Ali Wong.

În dreptul fiecărui clip există o serie de butoane care îndeplinesc funcţii precum partajarea, adăugarea pe watchlist sau redarea filmului ori serialului de unde provine fragmentul respectiv.

Cu noua secţiune, Netflix încearcă să împuşte doi iepuri dintr-un foc. Pe de o parte, Fast Laughs poate fi un bun vehicul pentru promovarea numeroaselor titluri disponibile în cadrul platformei.

Pe de altă parte, Netflix determină, astfel, utilizatorul să petreacă mai mult timp în cadrul platformei – adică să continue să plătească abonamentul – ceea ce este, în final, adevăratul scop al unei platforme de streaming video. Contează mai puţin dacă abonatul se uită la un film întreg sau îşi petrece timpul urmărind clipuri amuzante în noua secţiune.

Fast Laughs se va regăsi pe bara din partea de jos a ecranului (în locul secţiunii de căutare) pe iOS şi “va fi disponibilă în anumite ţări”. O versiune pentru Android se află încă în teste.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS