20 C
Craiova
joi, 23 septembrie, 2021
Știri de ultima orăTehnologieAmazon a renunţat la realizarea jocului online bazat pe seria ”Lord of the Rings”

Amazon a renunţat la realizarea jocului online bazat pe seria ”Lord of the Rings”

Divizia de jocuri video a Amazon a anulat realizarea jocului online bazat pe seria ”Lord of the Rings”, anunţat în 2019, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, informează news.ro.

Jocul era realizat de Amazon Game Studios în colaborare cu compania chineză Leyou Technologies Holdings, care a fost cumpărată, în decembrie, de gigantul chinez al tehnologiei Tencent Holdings.

Negocierile contractuale au avut ca rezultat un conflict între Amazon şi Tencent, care a dus în final la anularea jocului, a scris Bloomberg sâmbătă, citând persoane apropiate situaţiei.

„După achiziţia recentă a Leyou de către Tencent, nu am reuşit să asigurăm condiţii pentru a continua cu acest titlu în acest moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Amazon, într-un comunicat trimis prin e-mail Reuters.

Echipa Amazon care lucrează la joc va fi mutată în alte proiecte, a spus ea.

Şi alte jocuri au fost anulate sau amânate în mod repetat

Amazon Game Studios s-a străduit să lanseze un joc video de succes de la înfiinţarea sa, în 2014.

Compania a anulat jocurile video anunţate anterior, Breakaway şi Crucible, în timp ce un alt joc al său, New World, a fost amânat în mod repetat, potrivit Bloomberg.

Divizia de jocuri video a Amazon s-a confruntat cu probleme din cauza gestionării defectuoase şi a ciocnirilor culturale dintre dezvoltatorii de jocuri şi principiile companiei, a relatat Bloomberg la începutul acestui an.

Viitorul CEO al Amazon, Andy Jassy, a declarat la începutul acestui an că este dedicat diviziei de jocuri video a companiei, care a fost creată sub conducerea fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

26 de localități din Ilfov sunt în scenariul roșu

26 de localități, din cele 40, din Ilfov au...

ȘTIRI GdS