26.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieAmazon a renunţat la realizarea jocului online bazat pe seria ”Lord of the Rings”

Amazon a renunţat la realizarea jocului online bazat pe seria ”Lord of the Rings”

Divizia de jocuri video a Amazon a anulat realizarea jocului online bazat pe seria ”Lord of the Rings”, anunţat în 2019, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, informează news.ro.

Jocul era realizat de Amazon Game Studios în colaborare cu compania chineză Leyou Technologies Holdings, care a fost cumpărată, în decembrie, de gigantul chinez al tehnologiei Tencent Holdings.

Negocierile contractuale au avut ca rezultat un conflict între Amazon şi Tencent, care a dus în final la anularea jocului, a scris Bloomberg sâmbătă, citând persoane apropiate situaţiei.

„După achiziţia recentă a Leyou de către Tencent, nu am reuşit să asigurăm condiţii pentru a continua cu acest titlu în acest moment”, a declarat purtătorul de cuvânt al Amazon, într-un comunicat trimis prin e-mail Reuters.

Echipa Amazon care lucrează la joc va fi mutată în alte proiecte, a spus ea.

Şi alte jocuri au fost anulate sau amânate în mod repetat

Amazon Game Studios s-a străduit să lanseze un joc video de succes de la înfiinţarea sa, în 2014.

Compania a anulat jocurile video anunţate anterior, Breakaway şi Crucible, în timp ce un alt joc al său, New World, a fost amânat în mod repetat, potrivit Bloomberg.

Divizia de jocuri video a Amazon s-a confruntat cu probleme din cauza gestionării defectuoase şi a ciocnirilor culturale dintre dezvoltatorii de jocuri şi principiile companiei, a relatat Bloomberg la începutul acestui an.

Viitorul CEO al Amazon, Andy Jassy, a declarat la începutul acestui an că este dedicat diviziei de jocuri video a companiei, care a fost creată sub conducerea fondatorul Amazon, Jeff Bezos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS