8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăTehnologieMobilePlay Pass oferă acces la aplicaţii şi jocuri fără reclame

Play Pass oferă acces la aplicaţii şi jocuri fără reclame

Play Pass a fost lansat, ieri, de către Google. Serviciul de acces la aplicaţii şi jocuri fără reclame vine cu abonament lunar de aproape 5 lei pe lună, scrie startupcafe.

Google va oferi utilizatorilor 10 zile gratuite și intenționează să ofere primul an la 1,99 dolari (5 lei) pe lună. Acesta va fi disponibil în SUA săptămâna aceasta și în alte țări în cel mai scurt timp.

Play Pass pentru Android și Apple Arcade pentru iOS

Modelul de abonament al aplicației de la Google este puțin diferit de Apple, care tocmai săptămâna trecută a lansat Apple Arcade, serviciul său de 4,99 dolari pentru abonamente la jocuri. Google Play Pass include și aplicații și jocuri. Google nu finanțează direct dezvoltarea lor și nici nu solicită exclusivitate.

Google spune că aproximativ două treimi din aplicațiile incluse în Play Pass sunt jocuri, inclusiv preferate de lungă durată precum Stardew Valley, Monument Valley, Limbo și Risk . Cu alte cuvinte, includ un amestec de dezvoltatori indie și instituționali. 

În mod similar, aplicațiile non-game includ biggies precum AccuWeather și aplicații Android mai mici, bine îndrăgite, precum înregistratorul Hi-Q. Încă nu am văzut o listă completă, dar alte jocuri notabile pe care le-am observat includ Star Wars: KOTOR, Mini Metro, Old Man’s Journey și Eloh.

Abonamente de familie

Abonamentele Play Pass pot fi partajate cu până la cinci membri ai familiei și, de asemenea, se pot integra cu controalele parentale Google pentru Play Store. Spre deosebire de Apple, Google nu necesită standarde de confidențialitate mai stricte din aplicațiile incluse în Play Pass, deși eliminarea tuturor reclamelor este un mare pas pentru mulți dintre ei.

Aplicația este disponibilă în SUA și se așteaptă disponibilitate rapidă și în Europa.

Aurelian Marian Soare

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS