12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăRazboi UcrainaZelenski: „Nu există altă cale de a pune capăt războiului decât negocierile cu Rusia“

Zelenski: „Nu există altă cale de a pune capăt războiului decât negocierile cu Rusia“

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat marți, într-un interviu pentru presa ucraineană, că nu există altă cale de a pune capăt războiului decât negocierile cu Rusia. Zelenski a spus însă că o întâlnire cu Putin s-ar putea să nu aibă loc.

„Toți, inclusiv eu, percepem aceste negocieri ca pe o provocare”, a spus Zelenski într-un interviu cu jurnaliştii ucraineni difuzat de televiziunea naţională, potrivit Reuters.

„Este o provocare comună, pentru noi toți. Apoi, după ce te aduni, și trebuie să o faci, cred că nu avem altă opțiune”, spune președintele Ucrainei.

Ucraina și Rusia ar trebui să ia opțiunea dificilă de a continua discuțiile

Zelenski a spus că evenimentele de la Bucha sunt de neiertat, dar Ucraina și Rusia ar trebui să ia opțiunea dificilă de a continua discuțiile și a subliniat că Moscova ar trebui să recunoască ce a făcut trupele sale.

Agenția de știri rusă Interfax a citat un ministru adjunct de externe rus care a spus că negocierile dintre Ucraina și Rusia continuă prin videoconferință.

Întrebat dacă el și Putin vor purta discuții directe, Zelenski a spus că este posibil ca acest lucru să nu se întâmple, dar nu a oferit detalii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS