12.8 C
Craiova
joi, 23 martie, 2023
Știri de ultima orăPoliticaNationalAnamaria Prodan se înscrie în APP, partidul lui Codrin Ștefănescu

Anamaria Prodan se înscrie în APP, partidul lui Codrin Ștefănescu


Sexy impresara Anamaria Prodan a decis să intre în politică şi a ales un partid care i se potrivește perfect în materie de temperament! E vorba Alianța pentru Patrie, partid fondat de Codrin Ștefănescu.

„Statisticile spun că în prima jumătate a anului 2022 au avut loc peste 40.000 de cazuri de violență domestică în care a intervenit poliția, dintre care peste 9.400 de situații cu risc iminent. Și acestea sunt doar cele raportate! Câte femei tac și înghit amenințările, suferințele, abuzurile verbale, psihice, fizice din rațiuni care țin de rușine, de teamă, de educația venită din familie? Femeile abuzate, de cele mai multe ori, rămân cu sechele pe viață, iar de la depresie la sinucidere nu este decât un singur mic pas.

Codrin Ștefănescu, cel care a fost permanent lângă mine în toată tragedia creată de Laurențiu Reghecampf, a fost deosebit de primitor, mi-a pus la dispoziție incredibila echipă de magistrați renumiți, cu experiență, din A.P.P., infrastructura A.P.P. Am toată susținerea lui pentru a construi la nivel național această structură care apără drepturile româncelor, într-o lume încă a bărbaților”, a anunțat Anamaria Prodan pe Instagram, unde și-a anunțat intrarea în politică printr-o scrisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS