6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăPoliticaNationalAlianța pentru Unirea Românilor s-a lansat și în Spania

Alianța pentru Unirea Românilor s-a lansat și în Spania

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) s-a lansat duminică și în Spania, la Madrid. Printre discursurile mobilizatoare ale coordonatorilor s-a numărat și discursul lui Pablo, un tânăr spaniol care a rămas profund impresionat de România, după ce s-a împrietenit cu un român.

Acesta a surpins publicul din sală începând și terminându-și discursul în limba română.
Mesajul lui Pablo pentru toți românii a fost emoţionant: ”Trebuie să vă treziți și să luptați pentru valorile și interesele voastre! Eu iubesc România. Și voi trebuie să o iubiți.”
România este o țară afectată de falsa și distorsionata imagine care există în exterior. Ceea ce se transmite în mass- media nu are legătura cu realitatea, nici cu majoritatea românilor. Am avut posibilitatea să cunosc un compatriot, un român care s-a transformat într-o persoană de mare încredere.

Ce spune acest tânăr spaniol, Pablo, despre români și România la lansarea în Spania Alianța pentru Unirea Românilor – AUR

Gepostet von George Simion am Sonntag, 19. Januar 2020

În pofida imaginii negative care este dominantă la majoritatea spaniolilor, o săptămână acolo mi-a fost suficientă pentru a cunoaște adevărata Românie, cultura și valorile sale.
Aveți o țară mare cu acces la Marea Neagră, o Transilvanie gradioasă și cei mai iubitori oameni. Contati pe un potențial mare de creștere și dezvoltare, dar trebuie să vă treziți și să luptați pentru valorile și interesele voastre. Eu iubesc România și voi trebuie să o iubiți. Mulțumesc frumos!”

Alianța Pentru Unirea Românilor (A.U.R.) din Spania are filiale în Tarragona, Barcelona, Madrid, Zaragoza, Logrono, Valladolid și Cantabria, și va participa prin reprezentanții săi la alegerile din România din acest an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS