7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateULUITOR. Țara din Asia cu peste 16 milioane de locuitori și zero cazuri active de coronavirus

ULUITOR. Țara din Asia cu peste 16 milioane de locuitori și zero cazuri active de coronavirus

O țară din Asia cu peste 16 milioane de locuitori a ajuns la zero cazuri active de coronavirus. Ultimul pacient infectat cu noul coronavirus din Cambodgia s-a vindecat și a fost externat.

Asta înseamnă că această țară din sud-estul Asiei are acum zero cazuri, după cum a transmis sâmbătă ministerul sănătății de la Phnom Penh, potrivit Reuters. Nici în aceste condiții însă, oficialii nu anunță relaxări ale restricțiilor, printre care se numără închiderea școlilor, verificări la frontieră și carantină pentru cei suspecți de infectare cu coronavirus.

Cambodgia a raportat în total 122 de cazuri și niciun deces din cauza Covid-19. Ultimul caz, o femeie de 36 de ani, a fost prezentat presei după externarea din Spitalul Prieteniei Khmero-Sovietice din Phnom Penh.

Cambodgia a raportat ultimul caz nou pe 12 aprilie, în această țară fiind făcute, din ianuarie și până acum, doar circa 15.000 de teste. Ministrul sănătății, Mam Buheng, a cerut însă populației să rămână atentă și să-și ia măsuri de precauție.

SursaHotnews

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS